Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Η απίστευτη ατάκα του Σπαλιάρα για την αδερφή του Βασάλου που δεν άκουσε κανείς! (video)

Newsbomb

Η... κάτι περισσότερο από αδυναμία του Γιάννη Σπαλιάρα στο ωραίο φύλο είναι επίσης κάτι παραπάνω από γνωστή.

Με το κοντέρ να συνεχίζει να γράφει και πάνω από τις 4.000, ο Γιάννης... (σκέτο) κερνάει που είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο συμπαθητικούς παίκτες του Survivor εξαιτίας κυρίως του αυθορμητισμού και της ειλικρίνειας του, δεν κατάφερε να κρατηθεί.

Με τόσο καιρό αποχή λοιπόν από αυτό που ξέρει ίσως να κάνει καλύτερα από όλα ο «4000 και συνεχίζω» είδε το έπαθλο της επικοινωνίας που κέρδισαν οι «Μαχητές» ως μια καλή ευκαιρία να «τσεκάρει» νέες υποψίες για τη μακρά λίστα του.

Αφού λοιπόν «μάρκαρε» την περιοχή του στους «Διάσημους», ο μεγαλύτερος γυπαετός που έχει περάσει ποτέ από τον Άγιο Δομίνικο, θέλησε να στείλει σαφές μήνυμα και στα αρσενικά της νέας του ομάδας.

Τι και αν ήταν μπροστά ο μεγάλος αδερφός, τι και αν η ατμόσφαιρα ήταν συγκινησιακά φορτισμένη, ο μέγας Σπαλ που είναι αδύνατον να απαρνηθεί τη φύση του, «ξαναχτύπησε» και μάλλον η οικογένεια Βασάλου θα πρέπει να ανησυχεί! Ίσως μάλιστα αυτή να θέλει να παραμείνει ο Σπαλιάρας μέσα στο παιχνίδι για περισσότερο καιρό και από τον Κωνσταντίνο!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…