MEDIA

Survivor: Ποιος κερδίζει την ασυλία σήμερα - Ποιοι θα είναι προτεινόμενοι για αποχώρηση

Survivor: Ποιος κερδίζει την ασυλία σήμερα - Ποιοι θα είναι προτεινόμενοι για αποχώρηση

Συγκλονιστικό το αποψινό αγώνισμα – Ποια ομάδα θα αναγκαστεί να βγάλει υποψήφιους προς αποχώρηση

Το, πλέον, σκληρό αγώνισμα που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο reality επιβίωσης θα φέρει τους παίκτες αντιμέτωπους τον έναν με τον άλλον.

Όπως βλέπουμε στο trailer, το αποψινό (01/05/2017) αγώνισμα είναι εξαιρετικά πρωτότυπο: Οι αντίπαλοι παίκτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν όση μυϊκή δύναμη τους έχει απομείνει, ώστε να εξασφαλίσουν την ασυλία.

Στο συγκεκριμένο αγώνισμα θα παίξει μεγάλο ρόλο η σωματική δύναμη του κάθε παίχτη. Αυτό σημαίνει πως οι Διάσημοι έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα εναντίον των Μαχητών μιας και οι παίχτες τους είναι πιο μυώδεις. Για παράδειγμα ο Κώστας Κοκκινάκης είναι πιο δυνατός σωματικά από τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πιο μυώδες από τον Ορέστη ή τον Κώστα τον μισθοφόρο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι πιο γυμνασμένη και από την Ελισάβετ και από τη Σάρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR GREECE 2017

Το Survivor όμως έχει αποδείξει ότι είναι παιχνίδι ανατροπών και όλα μπορεί να ανατραπούν.

Αν οι Μαχητές χάσουν τότε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πρόσωπο που θα προταθεί για αποχώρηση. Ο Μάριος φέρεται να έχει κάνει κλίκα εναντίον του Γιάννη Σπαλιάρα ενώ και η Ελισάβετ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους.

Αν όμως οι Διάσημοι χάσουν, τότε θα μιλάμε για μεγάλη «σφαγή» στο ριάλιτι επιβίωσης.