MEDIA

Survivor: Οι Έλληνες παίζουν τη ρεβάνς απέναντι στους Τούρκους - Δείτε τί θα συμβεί σήμερα (videos)

Survivor: Οι Έλληνες παίζουν τη ρεβάνς απέναντι στους Τούρκους - Δείτε τί θα συμβεί σήμερα (videos)

Survivor νέα: Μετά την ήττα στο χθεσινό (18/5) πρώτο παιχνίδι, «Μαχητές» και «Διάσημοι» που συνθέτουν την ελληνική ομάδα του Survivor θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς από τους Τούρκους.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η ομάδα των Ελλήνων δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη καθώς βρήκε μπροστά της την πιο «έμπειρη» ομάδα των Τούρκων.

Στο πρώτο αγώνισμα, οι δύο ομάδες που αποτελούνταν από δέκα παίκτες η καθεμιά, επέλεξαν και αγωνίστηκαν με επτάδες – πέντε άνδρες, δύο γυναίκες. Η ελληνική ομάδα κατέβηκε με Γιώργο Αγγελόπουλο, Μάριο - Πρίαμο Ιωαννίδη, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Γιώργο Χρανιώτη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σάρα Εσκενάζυ.

Παρά την ήττα, το γενικότερο κλίμα στην ελληνική παραλία είναι πολύ θερμό. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να μην χάσουν σήμερα και δηλώνουν έτοιμοι να τα δώσουν όλα.

Τα έπαθλα και η έκπληξη του Τούρκου παίκτη

Ο Ατσούν Ιλίτσαλι παρουσίασε τον αγώνα του Survivor ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, ως έναν αγώνα φιλίας.

Αν κερδίσουν οι Έλληνες, μετά το Survivor όλη η ομάδα θα πάει διακοπές στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ). Αν κερδίσουν οι Τούρκοι μια θα πάνε εβδομάδα στη Μύκονο.

Επίσης η νικήτρια ομάδα θα μπορέσει γιορτάσει την επιτυχία με τον Φαίδωνα, τον καλλιτέχνη που κλήθηκε για να ψυχαγωγήσει τους παίκτες του Survivor μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.

yarismacilari

Στη συνέχεια ο Ιλίτσαλι ανακοίνωσε πως οι νικητές θα μπορούσαν να απολαύσουν ένα τραπέζι με φαγητά που είναι κοινά και στις δύο χώρες. Δηλαδή, γύρος, κεφτέδες, ιμάμ μπαϊλντί, ντολμάδες, κεμπάπ, μουσακάς, πιλάφι, τζατζίκι και μπακλαβάς.

Ο Ιλχάν από την ομάδα των Τούρκων είπε πως η φιλία θα πρέπει να νικήσει ανεξάρτητα από την έκβαση των αγωνισμάτων για αυτό και πρότεινε το έπαθλο του φαγητού να το κερδίσουν και οι δύο ομάδες, ώστε να δειπνήσουν μαζί.

Φυσικά οι Έλληνες παίκτες χειροκρότησαν την πρόταση του και έπειτα από πιέσεις Ιλίτσαλι δέχτηκε την πρόταση τους και έτσι είτε κερδίσουν, είτε χάσουν, θα φάνε όλοι μαζί! Χαρακτηριστικά ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού είπε πως «πρώτη φορά στην ιστορία του Survivor δίνουμε έπαθλο και στις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα και στις τέσσερις».

Tί θα δούμε σήμερα

Με νίκη των Ελλήνων, θα υπάρξει ένας μικρότερος, τρίτος αγώνας.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι Τούρκοι θα κάνουν το 2-0 και το παιχνίδι «φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας» τελειώνει.

Δείτε το trailer του 60ου επεισοδίου του Survivor, όπως προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ.

Δείτε το trailer του 94ου επεισοδίου του τούρκικου Survivor, όπως προβλήθηκε από τον σταθμό TV8.

Σχετικές ειδήσεις