MEDIA

Πώς οι ταινίες της Disney θα σε φέρουν πιο «κοντά» στην οικογένειά σου

Πώς οι ταινίες της Disney θα σε φέρουν πιο «κοντά» στην οικογένειά σου

Οι υποχρεώσεις, οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας και το βεβαρυμμένο μας πρόγραμμα, συχνά δεν μας επιτρέπουν να περνάμε όσο χρόνο θα θέλαμε με την οικογένειά μας.

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας βρισκόμαστε μακριά από τα παιδιά μας και όταν τελικά τα βλέπουμε, δεν καταφέρνουμε να διαχειριστούμε τον χρόνο μας «σωστά». Τι ακριβώς σημαίνει το παραπάνω; Σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν έχει σημασία η διάρκεια του χρόνου που μοιραζόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά η ποιότητα.

Τα παιδικά χρόνια είναι καθοριστικά για τα παιδιά, καθώς διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους και αναπτύσσουν τις δυνατότητές τους. Πώς, λοιπόν, θα τα βοηθήσουμε να βιώσουν όμορφες εμπειρίες και να μάθουν χρήσιμα «μαθήματα» διασκεδάζοντας;

Είναι πολύ βασικό, ακόμη και στον ελάχιστο χρόνο που έχουμε με την οικογένειά μας, να κάνουμε δραστηριότητες που τα χαροποιούν και συμβάλλουν στην ανάπτυξή τους, καλλιεργώντας τη φαντασία τους, την κρίση τους, την ενσυναίσθησή τους. Το καλύτερο είναι να ανακαλύψουμε και να βιώσουμε μαζί νέες εμπειρίες, δημιουργώντας ευκαιρίες μάθησης και ψυχαγωγώντας τόσο τα παιδιά όσο και εμάς τους ίδιους!

Ένας καλός τρόπος για να συμβεί αυτό είναι μέσω των ταινιών! Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τα κινούμενα σχέδια της Disney που παρακολουθούσες και εσύ όταν ήσουν στην ηλικία τους. Είναι οι ιστορίες που χάρισαν σε όλους μας τις πιο όμορφες και παραμυθένιες παιδικές αναμνήσεις, που μας συγκίνησαν, μας έκαναν να γελάσουμε δυνατά, έμαθαν μερικά από τα πιο σημαντικά μαθήματα της ζωής μας. Ακόμα, όμως, και σήμερα μας συναρπάζουν και μας εμπνέουν να ανακαλύψουμε κάτι καινούργιο και να τις παρακολουθήσουμε οικογενειακώς!

vodafone2



Τώρα, έχετε την ιδανική αφορμή για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας, χάρη στην κατηγορία Family Disney Magic που προσφέρεται εντελώς δωρεάν από το Vodafone TV και φέρνει μαγικές ιστορίες στο σαλόνι σας. Για τρεις ολόκληρους μήνες, από τις 17 Μαΐου μέχρι τις 18 Αυγούστου, μπορείτε να απολαύσετε τα μπερδέματα της Ραπουνζέλ, τις συνταγές του Ratatouille, τις περιπέτειες του Σίμπα αλλά και άλλων ηρώων. Οι παραμυθένιες στιγμές δεν τελειώνουν εκεί, αφού με την προβολή της αγαπημένης σας ταινίας μπαίνετε αυτομάτως στην κλήρωση για να ζήσετε μία συναρπαστική εμπειρία στο Παρίσι! Κερδίστε ένα από τα πέντε ταξίδια για όλη την οικογένεια, γνωρίζοντας από κοντά τους αγαπημένους σας ήρωες!

Ετοιμαστείτε για ένα τρίμηνο όπου η οικογένεια δεν θα μπορεί να ξεκολλήσει από το σπίτι! Παρακολουθήστε μαζί τις πιο συναρπαστικές ιστορίες και στη συνέχεια βρείτε αφορμές για να τις συζητήσετε και να αναπτύξετε τη μεταξύ σας επικοινωνία. Η σχέση σας θα γίνει πιο δυνατή. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι αποτελείτε το πρότυπό του, και με τις στάσεις, τις αξίες και τις απόψεις σας θα το επηρεάσετε σημαντικά! Χαλαρώστε οικογενειακώς στον καναπέ, προβληματιστείτε σχετικά με την ταινία, ρωτήστε τα παιδιά για τους αγαπημένους τους ήρωες, μοιραστείτε σκέψεις και συναισθήματα. Είναι όλα όσα θα σας φέρουν πιο κοντά, ενώ θα αξιοποιήσετε τον χρόνο σας στο μέγιστο. Άλλωστε, ακόμα και οι μικρές στιγμές αποκτούν άλλο νόημα όταν τις περνάμε με αγαπημένα μας πρόσωπα. Γιατί η καλύτερη σύνδεση είναι αυτή της οικογένειας.