MEDIA

Survivor: «Πρέπει να είσαι πολύ μαλ@@@ς» - Έκρηξη Αρναούτογλου στη συνέντευξη με Χανταμπάκη

Survivor: «Πρέπει να είσαι πολύ μαλ@@@ς» - Έκρηξη Αρναούτογλου στη συνέντευξη με Χανταμπάκη

Survivor:Ποιος είδε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» με καλεσμένο τον Στέλιο Χανταμπάκη και δεν τον φοβήθηκε.

Αιτία αποτέλεσαν οι αποκαλύψεις του πρώην παίκτη του reality επιβίωσης για όσα ακολούθησαν μετά την έξοδό του από το Survivor.

Όπως ανέφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης, κατέβασε από το Instagram όλα τα βίντεο με το γιο του, καθώς υπήρχε κόσμος που έβριζε το παιδί και έστελνε άσεμνες φωτογραφίες.

«Για οποιονδήποτε φανατισμό πήρε όλη αυτή η ιστορία νομίζω ότι υπεύθυνος είμαι εγώ και σε καμία περίπτωση η οικογένειά μου. Έβριζαν το γιο μου πάρα πολύ, μου έστελναν φωτογραφίες περίεργες με το γιο μου. Κατάλαβαν ότι είναι το μόνο πράγμα που με ενοχλεί. Μου έστελναν φωτογραφίες με γεννητικά όργανα και "πόσο αντέχει το παιδί σου"», είπε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Τότε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έγινε έξαλλος και είπε: «Πρέπει να είσαι πολύ μαλ@@@@ για να στείλεις ένα βιντεάκι και να κατηγορείς ένα παιδάκι 3,5 χρονών. Τώρα με συγχύζεις γιατί έχουμε παιδί στην ίδια ηλικία. Ότι πρόβλημα μπορεί να έχω μαζί σου, το έχω μαζί σου. Να πιάνουμε στο στόμα μας οικογένειες και παιδιά, μου φαίνεται αδιανόητο».

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor