MEDIA

Survivor - Μισθοφόρος σε Ντάνο: Άντε γαμ@@@ ρε γελοίε!

Survivor - Μισθοφόρος σε Ντάνο: Άντε γαμ@@@ ρε γελοίε!

Άγριος καυγάς μεταξύ των δύο παιχτών – Πιάστηκαν στα χέρια

Καταιγισμό σχολίων έχει προκαλέσει στα social media η πληροφορία ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έπαιξαν ξύλο στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Σύμφωνα με τις διαρροές, ο Ντάνος κερδίζει τη δεύτερη ασυλία και περνά αυτόματα στον ημιτελικό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ρητά ξεκαθάρισε στο χθεσινό επεισόδιο πως οι δύο παίκτες που θα βγουν νικητές στα αγωνίσματα για τις ασυλίες πάνε ημιτελικό και... τέλος. Οι υπόλοιποι τρεις αυτόματα την Κυριακή στον τάκο και ο χειρότερος εκ των τριών στην 24ωρη ψηφοφορία στο σπίτι του.

Άρα, τι πιο λογικό σύμφωνα με τη δημοφιλία των τριών παικτών, αν τελικά κατακτήσει ο Ντάνος την κυριακάτικη ασυλία, απ' το να φύγει ο Αναγνωστόπουλος, αφού ο Σπαλιάρας έχει πολύ δυνατό fan club.

Σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία ο Αναγνωστόπουλος είναι ο επόμενος που αποχωρεί και μένει εκτός ημιτελικού.

Ωστόσο, φωτιές άναψε μία ανάρτηση στο Facebook που διάβασαν στο κανάλι «Ε» και έλεγε:

«Ο προπονητής θαλάσσιου σκι σηκώθηκε να τον χαιρετήσει και η απάντηση του πειρατή ήταν: άντε γα... ρε γελοίε... δεν πρόκειται να δώσω το χέρι μου σε κάποιον σαν εσένα! Εύχομαι ειλικρινά να επιστρέψεις με άδεια χέρια πίσω»! Ο καθηγητής σκι του είπε να ζητήσει συγγνώμη. Ο πειρατής για να πάρει θέση ο παρουσιαστής και οι συμπαίκτες του πειρατή και να τον προτρέπουν να ηρεμήσει... Ο πειρατής δεν σταμάτησε να βρίζει και όταν ο Σκιαθίτης ανέβασε τους τόνους της φωνής του, ο πειρατής έκανε επίθεση να τον χτυπήσει... Κάπου εκεί ο δάσκαλος του σκι απλά αμύνθηκε και στη συνέχεια μπήκαν άτομα της παραγωγής, κρατούσαν τον πειρατή και τον προειδοποίησαν πως αν δεν φύγει πολιτισμένα θα τον βγάλουν έξω οι ίδιοι!»

Το τι συνέβη στην πραγματικότητα θα το μάθουμε την Κυριακή το βράδυ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Σχετικές ειδήσεις