MEDIA

Survivor 2: Αποκάλυψη βόμβα από τον Τούρκο παραγωγό - Οι αλλαγές που θα «παγώσουν» το κοινό

Survivor 2: Αποκάλυψη βόμβα από τον Τούρκο παραγωγό - Οι αλλαγές που θα «παγώσουν» το κοινό

Survivor 2 | Νέα και Ειδήσεις: ΟΤούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί αποκάλυψε τις δύο μεγάλες αλλαγές που θα έχει ο νέος κύκλος του Survivor - Ποιοι είναι οι παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι - Όλες οι πληροφορίες μόνο εδώ

Όπως είπε ο ίδιος, οι αλλαγές θα σοκάρουν το τηλεοπτικό κοινό!

Μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, είπε χαρακτηριστικά:

«Το Survivor 2 θα διαφέρει σε δύο πράγματα. Το ένα είναι τα βραβεία. Πραγματικά, το κοινό θα πάθει την πλάκα του με τα βραβεία που θα δώσουμε. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο!», αναφέρει, κάνοντας γνωστή την πρώτη αλλαγή, ενώ, σε σχέση με την δεύτερη αλλαγή, λέει: «σκεφτόμαστε να βάλουμε σε αντιπαράθεση τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες την τουρκική ομάδα εναντίον της ελληνικής. Το απολαύσαμε και εμείς και το κοινό!».

Πέρυσι το Survivor σάρωσε τις τηλεθεάσεις κι αυτό ευελπιστούν τα στελέχη τον ΣΚΑΙ να συμβεί και φέτος. Γι' αυτό και απoφασίοτηκε, ο β' κύκλος του «Survivor» να έχει διάρκεια έξι μήνες!

Ποιο είναι όμως το ζήτημα που απασχολεί περισσότερο τον Τούρκο παραγωγό;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν θέλει με τίποτα το «Survivor 2» να είναι πιστό αντίγραφο του πρώτου, αφού θεωρεί ότι αυτό θα κουράσει το κοινό.

Φρόντισε, μάλιστα, να αλλάξει ακόμη και τα άτομα της τουρκικής παραγωγής, με το φόβο ότι το συνεργείο που δούλεψε πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο έχει δημιουργήσει επαφές με την Ελλάδα και θα «διαρρέουν» πληροφορίες.

Το Newsbomb.gr θα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από το Survivor, όπως έκανε και στον 1ο κύκλο του παιχνιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Το «Survivor 2» θα προβάλλεται στην αρχή από Κυριακή έως Τετάρτη, ενώ στη συνέχεια θα προβάλλεται και Πέμπτη, δηλαδή πέντε φορές την εβδομάδα.

Όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι θα διαρκέσει τουλάχιστον 6 μήνες και συνεπώς θα συμμετέχουν και περισσότεροι παίκτες, από 14 έως 16 σε κάθε ομάδα.

Δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να έρθουν κι ενισχύσεις από την Ελλάδα, να μπουν δηλαδή ένας-δύο καινούργιοι παίκτες, για να δώσουν νέα ώθηση στο παιχνίδι. Θ' αλλάξουν, επίσης, τα παιχνίδια στα οποία θα αγωνίζονται οι συμμετέχοντες.

Σε μεγάλο βαθμό έχουν επιλεχθεί οι παίκτες που θα στελεχώσουν τις ομάδες των Διασήμων και των Μαχητών, που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Δείτε ποιοι θα βρίσκονται μαζί με το Νέρι Καστίγιο στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Το Survivor 2 ξεκινά στις 21 Ιανουαρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και οι συντελεστές του καναλιού φέρεται να έχουν καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στους παίκτες που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο. Εκεί, σίγουρα δεν θα πάει η Λένα Δανιηλίδου, αν και αρχικά είχε επιλεχθεί, αφού έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις που δεν της επιτρέπουν να λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το πιο πρόσφατα ονόματα που θα βρεθούν στις εξωτικές παραλίες του Αγίου Δομίνικου είναι η Όλγα Φαρμάκη και ο Δημήτρης Βλάχος.

Το κορίτσι που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο μας συστήθηκε το 2006 όταν εμφανίστηκε ως διαγωνιζόμενη στον θεσμό των καλλιστείων Playmate.

Η ίδια πριν από λίγες ημέρες παραδέχθηκε ότι ετοιμάζεται για τον Άγιο Δομίνικο.

olga7

Ο 32χρονος Δημήτρης Βλάχος γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει πάρει πτυχίο από το τμήμα Ραδιολογίας Ακτινολογίας του ΤΕΙ Αθηνών και είναι επίσης απόφοιτος του τμήματος ηχοληψίας και τηλεσκηνοθεσίας της Σχολής του ΑΝΤ1.

DIMITRIS VLACHOS 5

Η πρώτη φορά που ασχολήθηκε με τον χώρο της τηλεόρασης ήταν το 2001 -όταν εργάστηκε ως σκηνοθέτης στο Big Brother 1- και η δεύτερη το 2002 όταν ανέλαβε για 3 χρόνια μαζί με την Νάντια Μπουλέ την παρουσίαση της εκπομπής LIVE @ 8 στο μουσικό κανάλι MAD.

Tα καυτά κορμιά του SURVIVOR

Αναφορικά με την ομάδα των Διασήμων, όπως ανέφερε στην εκπομπή της η Ντορέττα Παπαδημητρίου, οι Νέρι Καστίγιο και Όλγα Φαρμάκη είναι ως τώρα δεδομένοι. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Άρη, διατηρεί κατάστημα με είδη αλιείας, ενώ η Φαρμάκη ασχολείται με το μόντελινγκ. Αμφότεροι, είναι από τα δυνατά χαρτιά του παιχνιδιού.

Επίσης, στον Άγιο Δομίνικο θα βρεθεί και η Κατερίνα Χαλικιά, πρώην σύζυγος του βετεράνου μπασκετμπολίστα και πρώην πολιτικού, Κώστα Παταβούκα. Η Χαλικιά έχει διαγράψει την δική της πορεία στο γυναικείο μπάσκετ και θα εκπροσωπήσει τον αθλητικό κόσμο στο ριάλιτι.

Όσον αφορά στην ομάδα των Μαχητών, θα υπάρχουν παρουσίες που είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσουν... πάταγο. Έτσι, λοιπόν, κλεισμένες θα πρέπει να θεωρούνται οι:

Ντάρια Εροχίνα - Β' Αναπληρωματική Star Κύπρος 2017: Πανύψηλο μοντέλο με καταγωγή από την Ρωσία. Έχει πτυχίο διακοσμήτριας εσωτερικών χώρων και έχει κάνει φωτογραφίσεις για ρούχα και μαγιό.

Μελίνα Μεταξά - Χορεύτρια: Η Κύπρια εκτός από χορεύτρια είναι και personal trainer.

Φελίσια Λαπάτη - Μοντέλο: Η πρώην κοπέλα του Ηλία Βρεττού είναι γυμνάστρια.

Μαρία Σαμαρινού - Πρωταθλήτρια Σκι: Αφήνει τα χιόνια για την άμμο στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Μεταξύ άλλων, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Αλπικούς Αγώνες στο Μαυροβούνιο στις 21 Δεκεμβρίου.

Ελευθερία Παλαιολόγου - Μποξέρ: Η ξανθιά αθλήτρια της πυγμαχίας έχει αρκετές διακρίσεις στους αγώνες No Limits της Γωγώς Μπιτάκου και θα προσπαθήσει να κάνει την διαφορά στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Πληροφορίες θέλουν τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και την Κατερίνα Δαλάκα να ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους για τον Άγιο Δομίνικο. Ο Νάσος, γιος του επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου, ενώ η 25χρονη Κατερίνα Δαλάκα, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 400μ μετ’ εμποδίων.

Στον Άγιο Δομίνικο θα βρεθεί και ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, το 36χρονο μοντέλο που μπορεί να μην είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, είναι γνωστός όμως στο χώρο του καθώς έχει κάνει καριέρα στις διεθνείς πασαρέλες.