MEDIA

Survivor διαρροή: Ποια ομάδα χάνει απόψε την ασυλία - Ποιοι θα είναι υποψήφιοι;

Survivor διαρροή: Ποια ομάδα χάνει απόψε την ασυλία - Ποιοι θα είναι υποψήφιοι;

Survivor 2018 | Ειδήσεις: Νωρίτερα από ότι συνήθως θα δούμε τον αγώνα ασυλίας λόγω Μεγάλης Εβδομάδας. Έτσι απόψε θα παρακολουθήσουμε έναν ακόμη συγκλονιστικό αγώνα με έπαθλο την ασυλία.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor θα θυμίσει κάτι από τον πρώτο κύκλο, αφού η ασυλία θα διεξαχθεί Δευτέρα, με τους Διάσημους να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο καθώς μετρούν 6 σερί αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα τους!

Οι Διάσημοι δεν έχουν άλλα περιθώρια! Από την άλλη οι Μαχητές είναι πιο άνετοι ενώ δεν θα τους χαλούσε να αρχίσουν σιγά σιγά να διώχνουν ορισμένα άτομα από την ομάδα τους, αφού έχουν περάσει 3 μήνες και συνεχίζουν να μοιράζονται φαγητά και έπαθλα. Σήμερα, όπως όλα δείχνουν το μεγάλο φαβορί είναι οι Διάσημοι...

Αν πάρουμε το σενάριο ότι απόψε οι Μαχητές χάνουν μετά από 5 σερί ασυλίες, τότε δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι υποψηφιότητες της Iron Barbie και της Φελίσιας, εφόσον δεν εξασφαλίσουν ατομική ασυλία, ενώ η τρίτη θέση θα κριθεί μεταξύ Ροδάνθης και Θοδωρή!

Σε περίπτωση που οι Διάσημοι χάσουν την ασυλία, τότε προτεινόμενοι θα είναι όπως και την περασμένη εβδομάδα οι δύο νέοι παίκτες, ο Χάρος και η Εύη και η τρίτη θέση θα κριθεί κυριολεκτικά από τις ατομικές ασυλίες...

Μείνετε συντονισμένοι στο Newsbomb.gr - Όλες οι εξελίξεις εδώ