MEDIA

«Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου»: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη

«Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου»: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη

Ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης παρουσιάζει αύριο, Τετάρτη 29 Απριλίου , το νέο του βιβλίο για την κατάθλιψη με τίτλο «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου».

Η κατάθλιψη είναι γένους θηλυκού;

Μπορεί η αγάπη να την συντρίψει;

Μπορεί ο μαύρος ήλιος της ψυχής μας να χλωμιάσει μπροστά στην ελπίδα της ανατολής;

Η συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας της ηρωίδας, μιας πετυχημένης γυναίκας που όμως αδυνατεί να χαρεί τη ζωή, μπλεγμένη στα δίχτυα της κατάθλιψης, θα δοθεί από τον ίδιο τον Σταμάτη Μαλέλη στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», από τις εκδόσεις Μίνωας.

Ο Σταμάτης Μαλέλης ανοίγει την καρδιά του και μαζί με τον Κυριάκο Ντούμο, Στιχουργό, Σύμβουλο Προγράμματος και Διευθυντή Σπουδών της New Media Studies, την Μένη Μαλλιώρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών και τον Φώτη Βασιλείου, Γενικό Διευθυντή της White Space και της New Media Studies, σπάνε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και μιλάνε για την κατάθλιψη στα χρόνια της κρίσης, τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες αλλά και την λύτρωση που φέρνει η αγάπη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φωτίσει με ελπίδα τις καρδιές των ανθρώπων που υποφέρουν από τη μάστιγα της εποχής, να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους και να αντλήσουν δύναμη για να πολεμήσουν και να νικήσουν την κατάθλιψη.

Τετάρτη 29 Απριλίου στις 20.00, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, κτήριο οδού Πειραιώς (Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικές ειδήσεις