MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (25/01/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (25/01/2016) πρωτοσέλιδα

Εως και 18% αυξάνονται μέσα σε έναν χρόνο οι τιμές σε βασικά τρόφιμα, παρά την πολυετή ύφεση της οικονομίας, τον υψηλό αριθμό ανέργων άνω του 1,1 εκατ. ατόμων αλλά και την τεράστια μείωση πάνω από 23% των μισθών των εργαζομένων.Oπως προκύπτει, εννέα λόγοι πυροδοτούν την ακρίβεια στα τρόφιμα, παρά την πενταετή ύφεση, τον αποπληθωρισμό και τη δραματική συρρίκνωση των εισοδημάτων..

Παράλληλα στον πολιτικό Τύπο σήμερα 25/01/2016 θα διαβάσετε για τις πέντε κρυφές αλλαγές στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης του ΙΚΑ και έρχονται να ανατρέψουν επί το ευνοϊκότερον τις προϋποθέσεις εξόδου στη σύνταξη που καθορίστηκαν με το νόμο 4636 του 2015!. Παράλληλα, το αγροτικό και η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων κρατά σημαντική θέση στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ενώ σχεδόν στα ψιλά βρίσκεται η φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ για τον ένα χρόνο αριστερά.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Στη συμφωνία ποντάρουν οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης για την Ελλάδα και βρίσκονταισ σε αναμονή, τον ασφαλιστικό και φορολογικά θα διαάσετε στον οικονομικό τύπο σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις