MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (26/01/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (26/01/2016) πρωτοσέλιδα

Το ΔΝΤ θέτει πώληση δανείων και εργασιακά, η Ελλάδα στον κλοιό των αγροτικών μπλόκων και των αντιδράσεων όλων των κλάδων επί του Ασφαλιστικού, με τις κινητοποιήσεις να κλιμακώνονται. Τα hot spot, η Σένγκεν, το προσφυγικό ακόμη ένα μέτωπο για την Αθήνα.

Παράλληλα στον πολιτικό Τύπο σήμερα 26/01/2016 θα διαβάσετε για τα τελεσίγραφα των τραπεζών στους ....κακοπληρωτές και τα κυβερνητικά πλάνα για τριετές πάγωμα της πώλησης κόκκινων δανείων με ενέχυρο την κύρια κατοικία.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Σκληρή διαπραγμάτευση και επικίνδυνη σύγκρουση με καμπανάκια για την οικονομία βλέπει ο οικονομικός τύπος. Οι ισχυροί των Funds είναι ήδη σε διερευνητικές επαφές για το επενδυτικό περιβάλλον στην Ελλάδα με την πραγματική ανάπτυξη να αργεί όπως ισχυρίζονται αναλυτές.

Επί ελληνικού εδάφους ο Γιάννης Στουρνάρας ζητά να κλείσει γρήγορα η αξιολόγηση με τον Κλάους Ρέγκλινγκ (επί πλαισίου ESM) να προειδοποιεί ότι θα ξεμείνουμε πάλι από ρευστό.

Τα αναμενόμενα θα δούμε απόψε στη Βουλή στην επίσημη πρώτη σύγκρουση Τσίπρα - Μητσοτάκη (ως πρόεδρος της ΝΔ) σε προκαθορισμένη μετωπική με υψηλούς τόνους για... συσπείρωση.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις