MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (28/03/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (28/03/2016) πρωτοσέλιδα

Ενα επικίνδυνο «ηφαίστειο» σχηματίζεται, καθώς επιχειρεί κανείς να συνθέσει το παζλ του προσφυγικού προβλήματος, που απλώνεται σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια από το ανατολικό Αιγαίο μέχρι την Αττική, την κεντρική Ελλάδα και Μακεδονία, με αποκορύφωμα την Ειδομένη, γράφει ο πολιτικός Τύπος σήμερα Δευτέρα 28/3.

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα

Επίσης θα διαβάσετε ότι προλαβαίνουν... σύνταξη από τα 58 όσοι ασφαλίστηκαν στο ΙΚΑ πριν από το 1993, αποφεύγοντας την αύξηση των ορίων ηλικίας και κυρίως τις μεγάλες μειώσεις που προκαλεί το νέο ασφαλιστικό για όσους κάνουν αίτηση μετά την ψήφιση του νόμου.

Τα «παιχνίδια» εξαπάτησης των προσφύγων σε Πειραιά και Ειδομένη συνεχίζονται. Εντονες διαμαρτυρίες σε Χίο και Λέσβο για τη μετατροπή των νησιωτικών hotspots σε κέντρα κράτησης.

Ακόμη, στον πολιτικό Τύπο, θα δείτε για στοιχεία του αμερικανικού Κογκρέσου, της Παγκόσμιας Τράπεζας και οικονομικών αναλυτών που δείχνουν πως ο πόλεμος - με τη σημερινή μορφή του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας» - παραμένει μακράν η πιο κερδοφόρα βιομηχανία, καθώς οι συρράξεις κοστίζουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια και τον λογαριασμό πληρώνουν πάντα οι φορολογούμενοι πολίτες.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Για λιτότητα διαρκείας μιλά ο οικονομικός Τύπος αναφερόμενος και στη διαπραγμάτευση η οποία ξεκινάει σε 7 ημέρες, με την απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών να γεφυρώνεται με αύξηση φόρων και μείσωση συντάξεων.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις