MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (04/05/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (04/05/2016) πρωτοσέλιδα

Για τις συσκέψεις με στενούς συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με στόχο την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για την πρώτη αξιολόγηση, ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της 9ης Μαΐου, θα διαβάσετε στον πολιτικό Τύπο σήμερα Τετάρτη 04/05.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Η κυβέρνηση θα επιδιώξει να ενισχύσει τη διαπραγματευτική θέση της χώρας και να αυξήσει την υποστήριξη που έχει ήδη εκδηλωθεί από διάφορες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έναντι των απαιτήσεων του ΔΝΤ για νομοθέτηση εκ των προτέρων συγκεκριμένων μέτρων.

Επίσης θα διαβάσετε για τις επιπτώσεις από την κλειστή γραμμή στην Ειδομένη και τι σημαίνει αυτό για το Εμπόριο και τον Τουρισμό.

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα παρέμβαση των ΗΠΑ για το Αιγαίο με συστάσεις σε Αθήνα και Αγκυρα για αυτοσυγκράτηση.

Διαβάστε εδώ τις πολιτικές εφημερίδες

Στον οικονομικό Τύπο θα διαβάσετε για τη μειωμένη κίνηση στην Πασχαλινή αγορά και για μερίδα συνταξιούχων που δεν θα επιβαρυνθούν φέτος με επιπλέον φόρο.

Τέλος όπως είναι αναμενόμενο ο οικονομικός Τύπος την Τετάρτη 04/05 αναλύει όλα τα ενδεχόμενα ενόψει του Eurogroup καταγράφοντας πιθανότητες και αντίκτυπο σε χρηματιστήριο, επιχειρήσεις, αγορά και νοικοκυριά.

Διαβάστε εδώ τις οικονομικές εφημερίδες

Σχετικές ειδήσεις