MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (05/05/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (05/05/2016) πρωτοσέλιδα

Για το ελληνικό πρόγραμμα που κυριαρχεί στο έκτακτο Eurogroup της Δευτέρας με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ να διαμηνύει, μέσω της ατζέντας των συζητήσεων, ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση τόσο στο θέμα των μέτρων όσο και σε αυτό του χρέους ώστε να υπάρξει αποδέσμευση χρημάτων, θα διαβάσετε στον πολιτικό Τύπο σήμερα Πέμπτη 05/05.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Παρότι κινδυνολογικά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου κάνουν λόγο για νέο αδιέξοδο στο ελληνικό ζήτημα και κρατούν «μικρό καλάθι», το Μέγαρο Μαξίμου αποτιμά θετικά την πορεία της διαπραγματευτικής διαδικασίας.

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα, έτοιμος είναι ο νέος αναπτυξιακός νόμος της κυβέρνησης που προβλέπει ενισχύσεις για μικρές επενδύσεις τουλάχιστον 100.000 ευρώ, αναδιαρθρώνει με τη συμμετοχή funds ζημιογόνες αλλά βιώσιμες επιχειρήσεις και προσφέρει δωδεκαετές σταθερό φορολογικό πλαίσιο σε μεγάλες εταιρείες που σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν επενδύσεις άνω των 20 εκατ. ευρώ, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Διαβάστε εδώ τις πολιτικές εφημερίδες

Στον οικονομικό Τύπο θα διαβάσετε για τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας και τις εκτιμήσεις της αγοράς.

Διαβάστε εδώ τις οικονομικές εφημερίδες

Σχετικές ειδήσεις