MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (06/05/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (06/05/2016) πρωτοσέλιδα

Αρον άρον και αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή το ασφαλιστικό και το φορολογικό προς ψήφιση χωρίς να έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές. Για ένα θερμό πολιτικό Σαββατοκύριακο μιλάο πολιτικός Τύπος σήμερα Παρασκευή 06/05 με τις αντιδράσεις συνδικάτων και πολιτών να δυναμώνουν.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Ο καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός εμφανίζεται υπερήφανος για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση ενώ ο Τύπος μιλά για κρυφές βόμβες με περικοπές και μειώσεις... διαρκείας.

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα, θα διαβάσετε για τον αναπτυξιακό νόμο της κυβέρνησης που προβλέπει ενισχύσεις για μικρές επενδύσεις και τη θύελλα από τις αλλαγές στα ολοήμερα σχολεία.

Διαβάστε εδώ τις πολιτικές εφημερίδες

Στον οικονομικό Τύπο θα διαβάσετε για τις απεργίες σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και για το ψαλίδι στους μισθούς αλλά και τις 30.000 απολύσεις στο Δημόσιο.

Επίσης θα διαβάσετε για μνημόνιο διαρκείας με «αντάλλαγμα» λύση για το χρέος, ζητά το ΔΝΤ. Το Ταμείο θέλει να θέσει την Ελλάδα σε αυστηρό πλαίσιο εποπτείας τουλάχιστον μέχρι το 2019.

Ο οικονομικός Τύπος μιλά για πρόβα για νέες περικοπές παρά το Ασφαλιστικό που θα ψηφιστεί την Κυριακή. Στον αέρα οι συντάξεις αν και οι μειώσεις θα είναι δραματικές καθώς τα ελλείμματα στα Ταμεία είναι τεράστια.

Επίσης για φόρο – τιμωρία για οικογένειες χωρίς παιδιά. Το ύψος του αφορολόγητου ορίου θα κρίνει τη φορολογική επιβάρυνση για εκατομμύρια Ελληνες.

Τέλος, έρχονται χιλιάδες κατασχετήρια ακόμη και για μικροποσά. Η εφορία στο κυνήγι των οφειλετών του δημοσίου.

Διαβάστε εδώ τις οικονομικές εφημερίδες

Σχετικές ειδήσεις