MEDIA

Το μήνυμα των εργαζομένων για την νέα εποχή στον ΔΟΛ

Το μήνυμα των εργαζομένων για την νέα εποχή στον ΔΟΛ

Το δικό τους μήνυμα προς τους αναγνώστες τους, στέλνουν οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ, με αφορμή την υπογραφή, σήμερα, της μεταβίβασης του Οργανισμού στον νέο ιδιοκτήτη, τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε κείμενο που δημοσιεύουν στην ιστοσελίδα tanea.gr, οι εργαζόμενοι σημειώνουν ότι «ο ΔΟΛ αλλάζει από σήμερα σελίδα για να περάσει το συντομότερο σε μία νέα εποχή με σιγουριά και αυτοπεποίθηση», επισημαίνοντας ότι «τελειώνει ένας ολόκληρος κύκλος ζωής που έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην ιστορία του τόπου».

Η νέα εποχή, υπογραμμίζουν, θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών «ώστε με ασφάλεια να κινηθεί στο μέλλον». Αναφερόμενοι στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας των μέσων του ΔΟΛ, τονίζουν ότι η απουσία είναι αναγκαία προκειμένου να διευθετηθούν πρακτικά και τεχνικά ζητήματα.

«Ανήκουν εύσημα και αναγνώριση σε όσους έφεραν όρθιο τον ΔΟΛ έως εδώ και είναι πολλοί αλλά πρωτίστως η τιμή ανήκει στους χιλιάδες αναγνωστών μας που μας στηρίζουν σε όλες τις εποχές. Προσβλέπουμε με αισιοδοξία στη νέα εποχή που θα ξεκινήσει σύντομα για το μακρύ ταξίδι στο μέλλον», καταλήγουν οι εργαζόμενοι.

tanea

Την Τετάρτη (9/8) οι εργαζόμενοι που συνέχιζαν να εργάζονται στον ΔΟΛ, ειδοποιήθηκαν να αδειάσουν τα γραφεία και να παραδώσουν τις κάρτες εισόδου τους, εν όψει της μεταβίβασης του Οργανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κτήριο από σήμερα θα «σφραγιστεί» και οι εργαζόμενοι θα παραλαμβάνουν τις απολύσεις τους από την είσοδό του. Οι εργαζόμενοι αγωνιούν τόσο για τις θέσεις εργασίας τους, όσο και για τα δεδουλευμένα μηνών που τους οφείλονται.

Σχετικές ειδήσεις