Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Σασμός - Αποκάλυψη από την Τζομπανάκη: «Κανείς δεν φαντάζεται αυτό που έρχεται» (vid)

Newsbomb

Σασμός: Τι αποκάλυψε η Μαρία Τζομπανάκη για τη συνέχεια της σειράς του Alpha

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς του Alpha και η Μαρία Τζομπανάκη, μίλησε μεταξύ άλλων, για τα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια του Σασμού.

«Αυτό που φαντάζεται ο καθένας ότι μπορεί να έχει συμβεί, είναι ακριβώς το αντίθετο. Κανένας δεν μπορεί να σκεφτεί τι μπορεί να συμβεί. Θα υπάρξουν ανατροπές και χαρακτήρων και γεγονότων, είναι πολύ καλογραμμένα τα επεισόδια. Η δεύτερη χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη», είπε η ηθοποιός μιλώντας στον Alpha.

Για τον ρόλο της Καλλιόπης τόνισε: «Η Καλλιόπη βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της. Είναι αυστηρή μάνα, ξέρει ποιο είναι λάθος, αλλά το δικό της λάθος διαφέρει από τα άλλα, γιατί είναι πιστά προσκολλημένοι στις παραδόσεις που τη μεγάλωσαν. Αυτές είναι το όνομα, η τιμή του ονόματος, το δίκιο της οικογένειας και πολλά άλλα. Είναι δύσκολη η κατάσταση για έναν τέτοιο άνθρωπο γιατί προκύπτουν ανατροπές στα γεγονότα, τα οποία την σπρώχνουν να σκεφτεί διαφορετικά και αυτό την τραυματίζει πάρα πολύ. Ανατρέπεται η ζωή της ολόκληρη. Κι έτσι δεν γίνεται; Όταν είσαι απόλυτος, πρέπει να αντιμετωπίσεις τις αλλαγές μετά».