Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Σασμός: Απόψε το μεγάλο φινάλε – Φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο και όσα θα δούμε

Κατερίνα Θεοδωροπούλου Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η μεγάλη επιτυχία της χρονιάς, ο Σασμός αποχαιρετά, απόψε, τους τηλεθεατές με ένα συναρπαστικό επεισόδιο

Τη φετινή χρονιά η μυθοπλασία ήταν η πρωταγωνίστρια. Ο «Σασμός», όμως, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος καθόλη τη διάρκεια του τηλεοπτικού έτους με ποσοστά που «χτυπούσαν» κόκκινο και συγκλονιστικές σκηνές που καθήλωναν το κοινό. Απόψε, στις 21.00, ο δεύτερος κύκλος ολοκληρώνεται και η παραγωγή μυθοπλασίας ανανεώνει το ραντεβού της για τον Σεπτέμβριο.

Στο τελευταίο επεισόδιο, η αντίστροφη μέτρηση για όλους φαίνεται ότι ξεκινά! Τα γεγονότα τρέχουν και φέρνουν ανατροπές. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Μετά από τα όσα θα συμβούν, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο! Αργυρώ - Αστέρης ετοιμάζονται να παντρευτούν κρυφά, ενώ ο Παύλος πάει να βρει τον Φαρμάκη για να αναμετρηθούν. Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του πατέρα του και πάει να τον συναντήσει με το όπλο στο χέρι. Θα μπορέσει να τον πυροβολήσει ή τελευταία στιγμή θα «λυγίσει» μπροστά στον φονιά του πατέρα του; Η Βασιλική με την Καλλιόπη προσπαθούν να σταματήσουν το κακό, όμως… δεν θα προλάβουν.

Η Βασιλική παθαίνει τροχαίο την ώρα που τρέχει για να φτάσει στο σημείο συνάντησης του Μαθιού και του Νικηφόρου, ενώ η Καλλιόπη εγκεφαλικό. Η υγεία της τελευταίας, μάλιστα, θα απασχολήσει πολύ και στον τρίτο κύκλο αφού οι δυνάμεις της την εγκαταλείπουν.

Ένα συγκλονιστικό τρέιλερ είναι ήδη στον αέρα και μάς δίνει μία μικρή μόνο γεύση του τι θα ακολουθήσει. Από τις ωραιότερες σκηνές όταν ο Αστέρης με την Αργυρώ καταφτάνουν στο εκκλησάκι, μόνοι τους, και ετοιμάζονται να ενώσουν τις ζωές τους. Την ώρα που οι υπόλοιποι ήρωες παλεύουν με το παρελθόν και τα τραγικά που έχουν κάνει, το ζευγάρι χαράζει ένα νέο δρόμο γεμάτο αγάπη και συναίσθημα. Πώς θα νιώσει, όμως, όταν καταλάβει τον πανικό που επικρατεί στις οικογένειές τους;