Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

MasterChef: Χαμός στο πλατό με τα σκονάκια σε συνταγές - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Newsbomb

Έγινε... της κακομοίρας στην κουζίνα του MasterChef με αφορμή τα σκονάκια και τις κρυμμένες συνταγές - «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, ρε, που είσαι μάγειρας!»

Πανικός επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef λίγο πριν τη νέα δοκιμασία.

Συγκεκριμένα στο Τεστ Δημιουργικότητας οι παίκτες πήραν τη θέση στις κουζίνες τους όταν ξαφνικά άρχισε μια άνευ προηγουμένου ένταση ανάμεσα σε Λευτέρ και Γιάννη με αφορμή τα «σκονάκια» συνταγές.

Γιάννης: «Σεφ, θέλω να πω κάτι επειδή θεωρώ τον εαυτό μου δίκαιο άνθρωπο. Ο Λευτέρης σήμερα είχε γραμμένη συνταγή στα χέρια του. Μπαίνοντας μέσα, κάθισε και την έγραψε και μετά στο δίλεπτο που πήγε στην τουαλέτα, τα έσβησε. Το έχουμε δει τόσα άτομα και ελπίζω να μην είστε κότες και να μην μιλάτε»

Λευτέρης: «Όλοι σας γράφατε συνταγές στα χαρτιά και πήγατε τουαλέτα μετά! Θα έπρεπε να ντρέπεστε, όποιος μιλήσει τώρα και έχει τα κότσια να πει κάτι. Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Μόνο αυτό έχω να σας πω»

Γιάννης: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, ρε, που είσαι μάγειρας! Εγώ σε παίζω στα ίσα!».

Λευτέρης: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι και εσύ και ο Γιάννης που τολμήσατε να κάνετε τέτοιο σκηνικό! Ντροπή σας γιατί νιώθετε μειονεκτικά που δεν έχετε σήμερα συσκευές και πάτε να δημιουργήσετε σκηνικό μόνο και μόνο γι’ αυτό. Ντροπή σε όποιον μιλήσει»

Τότε επενέβη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Λευτέρη, παρακαλώ πολύ! Είμαστε και εμείς εδώ»

Στη συνέχεια ο Γιάννης μίλησε στην κάμερα και ξέσπασε σε κλάμματα.

«Όταν πιέζομαι πολύ, θέλω να κλαίω και να κάνω εμετό! Δεν ξέρω γιατί… Με τις καταστάσεις αυτές… Πιέστηκα πάρα πολύ και θέλω να ξεράσω αυτή την κακία. Νιώθω να θέλω να κάνω εμετό. Ρε μαλ…α, δεν έχω εργαλεία καθόλου! Δηλαδή, τι θέλεις ρε μαλ…α; Να μαγειρεύω με πιρούνια για να με νικήσεις; Τα έχεις όλα, ρε βλάκα».