Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Eurovision: Η ορχηστρική εκδοχή του τραγουδιού με το οποίο εκπροσωπεί ο Nemo την Ελβετία

Newsbomb

Eurovision 2024: Η ορχηστρική εκδοχή του «The Code» με το οποίο εκπροσωπεί ο Nemo την Ελβετία

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του 68ου διαγωνισμού της Eurovision, ο Nemo, που εκπροσωπεί φέτος την Ελβετία, κυκλοφόρησε μια νέα εκδοχή του τραγουδιού του, «Nemo».

Πρόκειται για μια νέα εκτέλεση του κομματιού, σε συνεργασία με τη συμφωνική ορχήστρα Biel Solothum. Στο κλιπ που κυκλοφόρησε ο Nemo φαίνεται να φορά το ρούχο που είχε επιλέξει η Σελίν Ντιόν, όταν κέρδισε τη Eurovision το 1988, με την Ελβετία.

Η Ελβετία θα διαγωνιστεί απόψε στην 21η θέση του μεγάλου τελικού. Στον δεύτερο ημιτελικό, όπου και συμμετείχε ο Nemo, η λιτή αλλά ξεχωριστή σκηνική του παρουσία και η φωνή του αρκούσαν για να εντυπωσιάσει τους φαν της Eurovision. Σκοπός του όπως είχε δηλώσει εδώ και καιρό εξάλλου, ήταν η συμμετοχή της Ελβετίας φέτος, να βασιστεί στην ερμηνεία.

Ο Nemo γεννήθηκε στην Ελβετία το 1999 και από μικρή ηλικία έδειξε το ταλέντο του στη μουσική, παίζοντας διάφορα όργανα. Σε ηλικία 13 ετών, ο είχε την πρώτη τους μουσική εμπειρία όταν τον πήραν στο καστ για το μιούζικαλ, «Ich War Noch Niemals In New York» και τελικά είδε την παράστασή του να γίνεται viral.

Από τότε, ο 24χρονος Nemo κυκλοφορεί μουσική και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του υποβάλλοντας ένα τραγούδι στον εσωτερικό διαγωνισμό επιλογής της Eurovision της Ελβετίας. Από τα 400 τραγούδια που έλαβε ο ελβετικός τηλεοπτικός σταθμός SRF, το «The Code» ήταν κι αυτό που επιλέχθηκε.