ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το καλοκαίρι στην Αθήνα θέλει το… Uber της!

Το καλοκαίρι στην Αθήνα θέλει το… Uber της!
Η Uber έχει φροντίσει να κάνει τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το UberTaxi σου για να μεταβείς στον αγαπημένο σου προορισμό

Η θερμοκρασία έχει ανέβει, οι θάλασσες μας περιμένουν και το καλοκαίρι έχει φορέσει τα «καλά» του, καθώς ετοιμάζεται να δείξει το πιο συναρπαστικό του πρόσωπο. Δύο χρόνια καραντίνας δίνουν τη θέση τους σε κανονικούς ρυθμούς με τις βόλτες, τη διασκέδαση και το ξεφάντωμα να αποτελούν βασικό συστατικό του φετινού καλοκαιριού.

Είτε είσαι λάτρης της Αθήνας του Ιουλίου που ξεφαντώνει είτε της «άδειας» Αθήνας του Αυγούστου και επιλέγεις να περάσεις το καλοκαίρι σου στο κλεινόν άστυ, η Uber είναι εδώ για να σε συνοδεύει. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το UberTaxi σου για να μεταβείς στον αγαπημένο σου προορισμό για ποτό, για φαγητό ή για να παρακολουθήσεις μία συναυλία. Η διαδρομή σου θα είναι εγγυημένα άνετη και ξεκούραστη, θα αποφύγεις τη ζέστη και την ταλαιπωρία, ενώ θα εξοικονομήσεις χρόνο και χρήμα.

Η Uber έχει φροντίσει να κάνει τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη. Μπορείς να εξασφαλίσεις τη μετακίνηση, που επιθυμείς με απλό και εύχρηστο τρόπο, εισάγοντας, μέσω της πλατφόρμας της Uber και της υπηρεσίας UberTaxi, τον προορισμό που θέλεις και στη συνέχεια να επιλέξεις ένα ταξί. Η εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγξεις την εκτιμώμενη ώρα άφιξης του ταξί, τον αριθμό κυκλοφορίας, το μοντέλο του οχήματος και, φυσικά, τις απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό. Όλα, αυτά, μόνο με το πάτημα ενός – ή έστω δύο - κουμπιού.

Θέλεις να πας σε κάποια παραλία της Αττικής; Η Uber σου δείχνει το δρόμο. Επιλέγεις εσύ το UberTaxi που επιθυμείς, πας ξέγνοιαστα στο μέρος που θέλεις, χωρίς το άγχος του παρκαρίσματος, της εύρεσης σκιάς για το αυτοκίνητο ή της κίνησης.

Για όλους όσους επιλέξουμε να περάσουμε το καλοκαίρι μας στην πόλη, το UberTaxi θα γίνει η όαση δροσιάς που θα αναζητούμε για τις μετακινήσεις μας!