ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαίσιο Κορυφής

Πλαίσιο Κορυφής
Για την Πλαίσιο, το μέλλον του retail είναι οι άνθρωποι της, για αυτό προσλαμβάνει νοοτροπία και όχι εμπειρία.

Στο πλέον ανταγωνιστικό περιβάλλον του retail, η Πλαίσιο παραμένει στην κορυφή. Η συνεχόμενη ανοδική πορεία πατάει στα βασικά της πλεονεκτήματα. Τους ανθρώπους της και την αφοσίωση της στην τεχνολογία.

Οι συνθήκες του retail αλλάζουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις μιας επιχείρησης αυξάνονται ενώ η ίδια καλείται να εξελιχθεί όσο πιο γρήγορα μπορεί. Πέρα από το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον του retail και της τεχνολογίας, ζήσαμε και μια σημαντική κρίση. Οι αλλαγές που έφεραν τα χρόνια της πανδημίας δημιούργησαν ένα εντελώς νέο μοντέλο. Ένα μοντέλο στο οποίο όλοι έπρεπε να προσαρμοστούμε άμεσα. Η οικογένεια του Πλαισίου συσπειρώθηκε, αξιοποίησε το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό της και τα κατάφερε.

Για την Πλαίσιο, το μέλλον του retail είναι οι άνθρωποι της, για αυτό προσλαμβάνει νοοτροπία και όχι εμπειρία. Στηρίζει τους ανθρώπους της γιατί ξέρει ότι το επόμενο μας στέλεχος είναι ήδη μέσα στον οργανισμό. Και που στηρίζεται η σιγουριά της;. Στα νούμερά που αποτελούν την απόλυτη επιβεβαίωση. Συνολικά 24 καταστήματα, με 25.000 επισκέπτες τη μέρα, 153.000 μοναδικές επισκέψεις στο Plaisio.gr και 20.000 κλήσεις την ημέρα στο τηλεφωνικό της κέντρο.

Η «Πλαισιακή» οικογένεια των εργαζομένων έχει δεσμευτεί να λειτουργεί με σεβασμό στην διαφορετικότητα, στις αρχές της ισότητας και της συμπερίληψης. Παράλληλα, η Πλαίσιο δεσμεύεται να υποστηρίζει την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων της. Ξέρει ότι η ψυχή των καταστημάτων της είναι το ανθρώπινο δυναμικό και θέλει να το φροντίζει.

Για το λόγο αυτό προσφέρει στους ανθρώπους της ανταγωνιστικά οφέλη για την υγεία και την ασφάλεια τους παράλληλα με τα υψηλά οφέλη για την οικονομική και την επαγγελματική τους ζωή.

Ενδεικτικά, τα μέλη της οικογένειας της απολαμβάνουν κάλυψη προσωπικής εκπαίδευσης μέχρι και 3.000 ευρώ, παράλληλα προσφέρει το πρόγραμμα Leadership για την εξέλιξη νέων διευθυντών και προϊσταμένων των καταστημάτων. Τα ανταγωνιστικά οικονομικά προγράμματα περιλαμβάνουν μηνιαίο ή ετήσιο bonus απόδοσης, leasing αυτοκινήτων για τα στελέχητης και φυσικά οικογενειακή άδεια μετ’ αποδοχών.

Η Πλαίσιο, ωστόσο, είναι κάτι παραπάνω από οργανισμός, είναι οικογένεια. Για αυτό πέρα από τις παροχές γυμναστηρίου και office yoga και την απόλυτη υποστήριξη των μελών της στους προσωπικούς της στόχους αναγνωρίζει και την θέση της στην κοινωνία. Αποτελεί ένα κύτταρο ενός μεγαλύτερου οργανισμού, το οποίο για να δράσει και να αναπτυχθεί θα πρέπει όλος ο οργανισμός να μπορεί επίσης να αναπτυχθεί. Η ανάγκη να προσφέρει, την οδήγησε να δημιουργήσει μία υπέροχη ομάδα εθελοντών. Με το σύνθημα «Πλάι σου», η Πλαίσιο βοηθάει με κάθε τρόπο που μπορεί. Δεν αρκεί μόνο να περνάει καλά και να νοιώθει και η κοινωνία ε ακόμα καλύτερα, αυτό σημαίνει «οικογένεια Πλαίσιο».

Ανοδική πορεία

Από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η εταιρεία επενδύει στους ανθρώπους της. Εντοπίζει τους ταλαντούχους συνεργάτεςτης και τους βοηθάει να εξελιχθούν. Η Πλαίσιο γνωρίζει ότι τα επόμενα ανώτατά στελέχη της βρίσκονται ήδη εντός της επιχείρησης. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι το 90% των C-Level «Πλαισιακών» Στελεχών, έχουν αναδειχθεί εκ των έσω, και συνεχίζουν μια ανοδική πορεία! Για αυτό η εταιρεία λειτουργεί με την τακτική του να προσλαμβάνει άτομα με νοοτροπία η οποία ταιριάζει στις αξίες και τους στόχους της. Η εμπειρία δεν διαδραματίζει τον πιο σπουδαίο ρόλο, άλλωστε ο καλύτερος τρόπος απόκτησης της είναι η συμμετοχή στην ομάδα. Η ανέλιξή έρχεται σταδιακά και με οργανωμένο τρόπο, με την Πλαίσιο να στηρίζει τον καθένα σε κάθε του βήμα .

Σύμμαχός σε αυτό είναι το Plaisio Academy και το πρωτοπόρο πρόγραμμα Leadership Store Training. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει ο υποψήφιος είναι πάθος για εξέλιξη αλλά και όρεξη να αναλάβει μια ανώτερη οργανωτική θέση. Να αναζητά διαρκώς νέες προκλήσεις και γνώσεις. Να οραματίζεται το μέλλον του εντός της οικογένειας της Πλαίσιο.

Η ομάδα προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη και αυτομάθηση για να ενεργοποιηθεί κάθε μέλος της. Σκοπός της είναι να διατηρεί μια ευέλικτη δομή, ικανή να ανταπεξέλθει στο συστηματικά εναλλασσόμενο πεδίο του retail. Για να πετύχουν, οι business leaders πρέπει να έχουν την ικανότητα αλλαγής με υψηλή ταχύτητα απόκρισης. Αυτό περιλαμβάνει τόσο τον προγραμματισμό για οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά όσο και τη ανάγκη μιας δομής που να αντιδρά γρήγορα.Το κρίσιμο είναι η εταιρεία να έχει έναν οργανισμό και στελέχη που να αποτελούν σταθερά θεμέλια και εφαλτήριο για ένα σίγουρο και αποδοτικό μέλλον.

Η εταιρεία έχει φροντίσει να επιλέγει άτομα με την σωστή νοοτροπία και στην πορεία να προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για την εξέλιξη τους.

Μήπως έχει έρθει η ώρα να γίνεις κι εσύ μέλος της σωστής ομάδας; Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα, μια υπέροχη καριέρα σε περιμένει!