ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς θα κάνουμε level up στον τρόπο που απολαμβάνουμε τις online παραγγελίες μας

Πώς θα κάνουμε level up στον τρόπο που απολαμβάνουμε τις online παραγγελίες μας

Το efood και η Mastercard σε ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο.

Μία συνήθεια που έχει αναδειχθεί στον «κανόνα» στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, είναι το να πραγματοποιούμε τις αγορές μας μέσω διαδικτύου. Πράγματι, σήμερα όλο και περισσότεροι από εμάς έχουμε εξοικειωθεί πλήρως με την έννοια του online delivery και τα προνόμια που μας προσφέρει, αφού αρκούν μερικά «κλικ» ή ένα άγγιγμα στην οθόνη του smartphone μας για να παραλάβουμε και να απολαύσουμε άμεσα την παραγγελία μας.

Όπως σε οτιδήποτε έχει να κάνει με βασικούς τομείς της καθημερινότητάς μας, βέβαια, έτσι και όσον αφορά στη διατροφή μας και τις online delivery επιλογές που είναι διαθέσιμες, έχουμε γίνει πιο απαιτητικοί. Και αυτό σημαίνει πως αναζητούμε υπηρεσίες που πηγαίνουν τις εμπειρίες μας σε άλλο επίπεδο.

Ποιες είναι, λοιπόν, οι επιλογές που αναβαθμίζουν μία online delivery εμπειρία και δίνουν στον σύγχρονο καταναλωτή το κάτι παραπάνω; Δύο είναι τα σημεία-«κλειδιά» στη συγκεκριμένη περίπτωση και πρόκειται για τη συχνή επιβράβευση των καταναλωτών και τη δυνατότητα να συμβάλλουν οι ίδιοι μέσα από τις επιλογές τους σε έναν απώτερο σκοπό, για το κοινό καλό.

Βγαίνοντας καθημερινά ακόμη πιο κερδισμένοι με κάθε μας online παραγγελία

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός πως σε ό,τι αφορά στο online delivery στη χώρα μας, το επιτυχημένο πρόγραμμα «Level Up with Mastercard» ξεχωρίζει και έχει καταφέρει να «κερδίσει» το ελληνικό καταναλωτικό κοινό.

Τι είναι το «Level Up with Mastercard» και γιατί αξίζει την προσοχή μας; Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που μας έχει έρθει μέσα από τη συνεργασία της «Νο 1» υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα, δηλαδή του efood, με τη Mastercard. Και αποτελεί ένα πρόγραμμα επιβράβευσης που περίμεναν και φέτος οι καταναλωτές. Διότι μέσα από αυτό, οι κάτοχοι καρτών Mastercard και οι χρήστες του efood μπορούν να απολαμβάνουν μία σειρά από προνόμια, με κάθε τους online παραγγελία: Από διαγωνισμούς με έπαθλα κουπόνια φαγητού και ξεχωριστά δώρα, μέχρι τη συμβολή τους σε έναν καλό σκοπό, με κάθε συναλλαγή τους.

Πιο αναλυτικά, κάνοντας μία ηλεκτρονική παραγγελία μέσω efood με τη χρήση κάρτας Mastercard μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν στη στιγμή δωρεάν κουπόνια φαγητού σε συνεργαζόμενα καταστήματα του efood και παράλληλα, να λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου, με δώρα που ξεχωρίζουν. Να αναφέρουμε απλώς ότι στα δώρα που θα λάβουν όσοι συμμετάσχουν στην κλήρωση, περιλαμβάνονται δύο ηλεκτρικά μηχανάκια Horwin SK3, ψώνια για έναν χρόνο από το efood market, δύο ηλεκτρικά πατίνια Segway, PlayStation 5, Apple Macbook Pro M1 και μεταξύ άλλων, iPhone 13 Pro Max.

Πώς να κάνετε και εσείς level up την κάθε online food delivery εμπειρία σας

Πώς μπορεί, λοιπόν, ο κάθε καταναλωτής να απολαύσει τα προνόμια του προγράμματος «Level Up with Mastercard» και να αναβαθμίσει την εμπειρία του online food delivery, βγαίνοντας κερδισμένος σε πολλά επίπεδα;

Αρχικά χρειάζεται να είναι κάποιος κάτοχος κάρτας Mastercard και χρήστης του efood. Από εκεί και πέρα, τα βήματα είναι απλά. Πιο αναλυτικά, αφού μπει στο efood, θα διαλέξει ό,τι θέλει να παραγγείλει και προτού ολοκληρώσει την παραγγελία του, θα κάνει «κλικ» στην επιλογή «Level up with Mastercard» που είναι διαθέσιμη. Μέσα από αυτήν την τόσο απλή κίνηση, ο καταναλωτής μπορεί να μαζεύει πόντους και να λαμβάνει αυτόματα μέρος στις κληρώσεις του προγράμματος.

Μάλιστα, αρκεί η πρώτη παραγγελία με αποθηκευμένη κάρτα Mastercard στο efood, για να μπορέσει ο χρήστης να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό προφίλ στο «Μy Level Up» και να κερδίσει αυτόματα τους πρώτους 100 πόντους του. Και με κάθε νέα παραγγελία, μπορεί να συγκεντρώνει ακόμη περισσότερους πόντους. Όσο για εκείνους που θέλουν να κάνουν level up ακόμα πιο γρήγορα, αρκεί να λάβουν μέρος σε μερικές… ειδικές αποστολές που θα βρουν στο efood.

Σε ό,τι αφορά στις online παραγγελίες μας, λοιπόν, ήρθε η ώρα να κάνουμε level up και να αναβαθμίσουμε τις εμπειρίες και την καθημερινότητά μας, τόσο τη δική μας, όσο και άλλων συνανθρώπων μας. Και το σίγουρο είναι πως το «Level Up with Mastercard» μέσα από το efood είναι ένα πρόγραμμα που προσφέρει στον σύγχρονο καταναλωτή το κάτι παραπάνω.