ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έξυπνες συσκευές για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων τον χειμώνα

Έξυπνες συσκευές για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων τον χειμώνα
Η LG φροντίζει να είναι δίπλα μας.

Τι μπορούμε να κάνουμε, για να απολαμβάνουμε μία καλύτερη ζωή αυτόν τον χειμώνα;

Η έντονη καθημερινότητά μας και οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής, κάνουν ακόμη πιο έντονες τις ανάγκες που έχουμε στο σπίτι, με την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων να αποτελούν τώρα βασικά μας ζητούμενα. Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για να απολαμβάνουμε μία καλύτερη ζωή αυτόν τον χειμώνα; Η απάντηση βρίσκεται στις έξυπνες τεχνολογίες, στις οποίες αξίζει να επενδύσουμε. Και στην πλούσια γκάμα της LG θα βρούμε ακριβώς τις συσκευές που χρειαζόμαστε και οι οποίες ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Διότι και αυτόν τον χειμώνα, η LG φροντίζει να είναι δίπλα μας και να μας παρέχει έξυπνες λύσεις για όλο το σπίτι, σε ό,τι αφορά όχι μόνο στη θέρμανση, αλλά και στη χρήση των ηλεκτρικών συσκευών, ώστε να μας βοηθήσει να εξοικονομήσουμε ενέργεια και χρήματα. Στη λίστα που ακολουθεί, λοιπόν, θα μάθετε περισσότερα για τις έξυπνες αυτές συσκευές που μπορούν να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας.

Μειωμένος λογαριασμός ρεύματος με αντλίες θερμότητας THERMA V

Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να μειώσετε τους λογαριασμούς θέρμανσης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποχωριστείτε τη ζεστασιά και την cozy ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, ακόμη και τις πιο κρύες χειμωνιάτικες μέρες; Τώρα έχετε αυτήν τη δυνατότητα με την ανανεώσιμη λύση οικιακής θέρμανσης που σας προσφέρει η LG. Ο λόγος για τις αντλίες θερμότητας αέρα και νερού, THERMA V.

Τι είναι οι συγκεκριμένες αντλίες; Οι αντλίες θερμότητας THERMA V, λοιπόν, αντικαθιστούν τους λέβητες αερίου με βιώσιμη τεχνολογία αντλιών θερμότητας, παράγοντας έως και τέσσερις φορές περισσότερη θερμική ενέργεια από όση ηλεκτρική ενέργεια χρειάζονται για να λειτουργήσουν (1).

Συνδυάζοντας 25% ηλεκτρικής ενέργειας και 75% θερμότητας εξωτερικού αέρα, αποτελούν μια εξαιρετική λύση οικιακής θέρμανσης χαμηλών εκπομπών άνθρακα, που θερμαίνει αποτελεσματικά το σπίτι και μας εξασφαλίζει ζεστό νερό όλο τον χρόνο, βοηθώντας μας, παράλληλα, να μειώνουμε τους λογαριασμούς ρεύματος, αλλά και το ανθρακικό μας αποτύπωμα στο περιβάλλον.

(1.). Κάθε αναλογία δίνεται για την καλύτερη κατανόηση και βασίζεται στον Συντελεστή απόδοσης (COP) 4. Λάβετε υπόψη ότι το πραγματικό SCOP του THERMA V R32 θα είναι υψηλότερο από 4 σε συνθήκες χαμηλότερης θερμοκρασίας και μέσου κλίματος. Η πραγματική απόδοση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη θερμοκρασία του νερού και την εξωτερική θερμοκρασία.

Ομοιόμορφη θέρμανση και εξαιρετική ενεργειακή απόδοση από τα κλιματιστικά LG

Ποιος είπε ότι η ιδανική θερμοκρασία δεν μπορεί να συνδυαστεί με την εξοικονόμηση ενέργειας; Η καινοτόμος τεχνολογία των κλιματιστικών LG με την ελκυστική τους εμφάνιση και την άριστη λειτουργικότητά τους, προσφέρει ακριβώς αυτό. Δηλαδή έναν αποδοτικό και οικονομικό τρόπο για να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο κλίμα στο σπίτι μας, περιορίζοντας παράλληλα την κατανάλωση ενέργειας[1].

Πιο αναλυτικά, χάρη στον συμπιεστή DUAL Inverter Compressor™, τα κλιματιστικά LG θερμαίνουν αποτελεσματικά τον χώρο μας, επιτυγχάνοντας ομοιόμορφη θέρμανση πολύ πιο γρήγορα[2] σε σχέση με τις ηλεκτρικές θερμάστρες ή τα καλοριφέρ. Συνεπώς, επιλέγοντας μέσα από τη μεγάλη γκάμα κλιματιστικών της LG, απολαμβάνουμε ευχάριστη και καθαρή ατμόσφαιρα, στην ιδανική για εμάς θερμοκρασία, παρά τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες και με εξαιρετική ενεργειακή απόδοση.

(2.). Τα κλιματιστικά LG με inverter (US-Q242K*) εξοικονομούν ενέργεια έως και κατά 70% παραπάνω από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter (TS-H2465DAO). *Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 , εσωτερική 33 ), θερμοκρασία ρύθμισης (26 ), διάρκεια δοκιμής (8 ώρες).

(3.). Η TUV πιστοποίησε ότι η ψυκτική απόδοση του νέου μοντέλου είναι κατά 42% καλύτερη από εκείνη του συμβατικού μοντέλου, σε βάθος 4ετίας (Συνθήκες δοκιμής: Συνθήκη T3, Νέο μοντέλο: φαρδιές περσίδες I23TTB 14FPI*, Συμβατικό μοντέλο: περσίδες I23TTB 18FPI). *FPI (πτερύγιο ανά ίντσα): Το πλήθος των πτερυγίων ανά ίντσα (1 ίντσα = 2,54 εκατοστά).

Προηγμένη ψύξη και εξοικονόμηση ενέργειας με ψυγειοκαταψύκτες LG

Έχοντας εξασφαλίσει την ιδανική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του σπιτιού μας, η LG φροντίζει να ξυπνάει τις αισθήσεις μας, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες φύλαξης των τροφίμων μας, χωρίς όμως να επιβαρυνόμαστε οικονομικά, χάρη στους προηγμένης τεχνολογίας ψυγειοκαταψύκτες της με υψηλή ενεργειακή κλάση.

Τα μοντέλα με ενεργειακή κλάση από Α-C , τα υψηλότερα επίπεδα στην κλίμακα ενεργειακής κλάσης της ΕΕ (A έως G), προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και συνδυάζουν κομψό design, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Ουσιαστικά, οι ψυγειοκαταψύκτες LG υψηλής ενεργειακής κλάσης μας παρέχουν μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και αποτελούν την ιδανική λύση για τις καθημερινές μας ανάγκες.

Ενεργειακά αποδοτική εμπειρία πλύσης από τα πλυντήρια ρούχων και τα πλυντήρια-στεγνωτήρια LG

Διότι τα πλυντήρια ρούχων με υψηλή ενεργειακή κλάση (Α)[1] της LG προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ με τις προηγμένες τεχνολογίες που ενσωματώνουν, προστατεύουν τα ρούχα μας κατά τη διάρκεια των πλύσεων, μειώνοντας τη φθορά τους.

ThinQ app για έξυπνη διαχείριση των ηλεκτρικών συσκευών μας

Εκτός από όλα τα παραπάνω, τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG διακρίνονται και για την ευκολία που προσφέρουν, αφού μας επιτρέπουν να πραγματοποιούμε πλύση και στέγνωμα απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού, μέσα από τις κορυφαίες τεχνολογίες πλύσης και στεγνώματος που χρησιμοποιούν.

Οι έξυπνες συσκευές της LG ανταποκρίνονται απόλυτα σε όλες τις ανάγκες μας. Μας εμπνέουν, κάνουν την καθημερινότητά μας να κυλάει πιο εύκολα και ομαλά και μας βοηθούν να απολαμβάνουμε ό,τι πραγματικά αξίζει, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια και χρήματα.

[1] Η ενεργειακή κλάση διαφέρει ανά μοντέλο.

[2] Για την χρήση των δυνατοτήτων αυτών απαιτείται μεταφόρτωση της ειδικής εφαρμογής (app) της LGE, η χρήση της οποίας υπόκειται σε διακριτούς Όρους Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου.