ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο κατάστημα Lidl στο Νέο Κόσμο: Μια υπερσύγχρονη αγοραστική εμπειρία

Νέο κατάστημα Lidl στο Νέο Κόσμο: Μια υπερσύγχρονη αγοραστική εμπειρία

Αν θέλουμε, λοιπόν, να πραγματοποιήσουμε τις αγορές του γιορτινού ρεβεγιόν με άνεση και ευελιξία, αρκεί να κάνουμε μία στάση στη συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού 49 και Ευδόξου.

Την εορταστική περίοδο θέλουμε να απολαμβάνουμε ξέγνοιαστοι τις αγορές μας, είτε πρόκειται για τα δώρα των αγαπημένων μας, είτε για τα προϊόντα που θα αξιοποιήσουμε στο σπιτικό ρεβεγιόν. Οι εμπορικές αρτηρίες, τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ κατακλύζονται από κόσμο που σπεύδει να γεμίσει το καλάθι του, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τις καθιερωμένες γιορτινές συναντήσεις με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ωστόσο, μέσα σε αυτήν τη γιορτινή φρενίτιδα και το πλήθος κόσμου που πραγματοποιεί τα ψώνια του, πόσο εύκολο είναι να βιώσουμε μία άνετη αγοραστική εμπειρία; Για να συμβεί αυτό, έχει σημασία να επιλέξουμε για τις γιορτινές αγορές μας έναν προορισμό, ο οποίος θα κάνει τις αγορές μας -από τη στιγμή που θα παρκάρουμε το όχημά μας μέχρι τη στιγμή που θα βγούμε από το κατάστημα με τα ψώνια μας- πιο εύκολες, γρήγορες και απλές. Και αυτός ο προορισμός δεν είναι άλλος από το νέο κατάστημα Lidl, το οποίο άνοιξε στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να πραγματοποιήσουμε τις αγορές του γιορτινού ρεβεγιόν με άνεση και ευελιξία, αρκεί να κάνουμε μία στάση στη συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού 49 και Ευδόξου, εκεί όπου το νέο κατάστημα Lidl μας υποδέχεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης, ο οποίος διαθέτει δύο ορόφους που περιλαμβάνουν ό,τι χρειαζόμαστε για να απολαύσουμε τις γιορτινές αγορές μας.

Πώς θα εξοικονομήσουμε χρόνο από τις γιορτινές αγορές του σούπερ μάρκετ

Όσοι αναλαμβάνουμε κάθε χρόνο να πραγματοποιήσουμε τα ψώνια του σούπερ μάρκετ για το γιορτινό τραπέζι, ξέρουμε πως θα δυσκολευτούμε αρκετά να βρούμε μία θέση πάρκινγκ, ειδικότερα αν είμαστε της τελευταίας στιγμής. Για να γλιτώσουμε αυτήν τη… γιορτινή χρονοκαθυστέρηση και να πραγματοποιήσουμε πιο άνετα τις αγορές μας, αξίζει να επισκεφθούμε το νέο, διώροφο κατάστημα Lidl στον Νέο Κόσμο. Διότι πρόκειται για ένα κατάστημα που διαθέτει 62 θέσεις στάθμευσης. Όσο για τους πελάτες που κινούνται ηλεκτρικά, για αυτούς έχει δημιουργήσει έναν σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων δύο θέσεων, που διατίθενται δωρεάν, ώστε να πραγματοποιούν ακόμη πιο ξέγνοιαστοι τις αγορές τους.

Μάλιστα, η πρόσβασή μας στο εσωτερικό του καταστήματος από τον χώρο στάθμευσης, αλλά και μεταξύ των δύο ορόφων, γίνεται μέσω κυλιόμενων διαδρόμων και ασανσέρ, ενώ έχουν οριοθετηθεί θεματικά οι διαφορετικοί τομείς του καταστήματος, για μία πιο άνετη περιήγηση. Κάπως έτσι, φέτος δεν θα χρειαστεί να χάνουμε χρόνο πηγαίνοντας από διάδρομο σε διάδρομο και από όροφο σε όροφο, διότι το κατάστημα είναι σχεδιασμένο με τέτοιον τρόπο, ώστε να μας προσφέρει μία πιο εύκολη αγοραστική εμπειρία.

Δίνοντας μία απολαυστική, αυθεντική ελληνική γεύση στο φετινό εορταστικό μενού

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το εορταστικό μενού θα έχει αυθεντική ελληνική γεύση, αφού τα εγχώρια προϊόντα θα έχουν για μία ακόμη χρονιά την «τιμητική» τους στο τραπέζι μας. Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως στα καταστήματα Lidl, όπως και στο νέο κατάστημα, θα βρούμε μία «πλούσια» γκάμα από υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα.

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας και της ανάδειξης της εντοπιότητας, η Lidl Ελλάς εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα. Δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, η εταιρεία παραμένει πιστή στην ποιοτική της δέσμευση, εξασφαλίζοντας χαμηλές τιμές, φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά.

Οι σύγχρονοι, ενημερωμένοι καταναλωτές αναζητούν το καλύτερο τόσο ποιοτικά, όσο και οικονομικά. Η Lidl Ελλάς αναβαθμίζει την εμπειρία εξυπηρέτησης, προσθέτοντας ένα ακόμα νέο, σύγχρονο σημείο πώλησης, στον Νέο Κόσμο, σε μία επένδυση που ξεπέρασε τα 13,2 εκατ. ευρώ. Πλέον, διαθέτει συνολικά 65 σημεία πώλησης στην Αττική και 230 σε ολόκληρη την Ελλάδα, στηρίζοντας έμπρακτα την εθνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία.