ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Bonus Alpha Bank και ο Κωτσόβολος στηρίζουν την ανανέωση συσκευών

Το Bonus Alpha Bank και ο Κωτσόβολος στηρίζουν την ανανέωση συσκευών

Σε έναν κόσμο όπου τα πάντα πλέον ακολουθούν την κατεύθυνση της πράσινης μετάβασης, εν μέσω αυξημένου ενεργειακού κόστους όπως αυτό διαμορφώνεται με βάση τη διεθνή συγκυρία, το ζητούμενο για κάθε οικογένεια είναι να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές, ώστε να περιορίσει τυχόν προβλήματα.

Οι παλιές ηλεκτρικές συσκευές, για παράδειγμα, εκτός από επιβλαβείς για το περιβάλλον, είναι και ενεργοβόρες, με αποτέλεσμα, το ενεργειακό κόστος να εκτινάσσεται χωρίς ουσιαστική ανταπόκριση. Η λύση είναι απλή, αποτελεσματική και πλέον, προσιτή σε όλους, χάρη στο Πρόγραμμα Bonus της Alpha Bank και τον Κωτσόβολο: Το Πρόγραμμα ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ – ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ (allazosyskevi.gov.gr) μας δίνει την ευκαιρία να στείλουμε στην ανακύκλωση τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού μας και να τις αντικαταστήσουμε με ολοκαίνουριες, τελευταίας τεχνολογίας. Μάλιστα, εάν σπεύσουμε μέχρι και 31/01/2023, τότε απολαμβάνουμε επιπλέον προνόμια, χάρη στη συνεργασία Κωτσόβουλου – Alpha Bank.

Επιλέγουμε Κωτσόβολο για ποικιλία και εγγύηση στη διαδικασία

Στον Κωτσόβολο θα βρούμε ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να καλύψουμε κάθε μας ανάγκη: Είτε πρόκειται για κλιματιστικό, είτε για ψυγείο ή καταψύκτη, μέσω του προγράμματος Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή, στα 91 καταστήματα της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα, μας περιμένουν αμέτρητες επιλογές. Στον Κωτσόβολο, χιλιάδες διαθέσιμα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας αλλά και ατελείωτα οφέλη που προκύπτουν από τη συναλλαγή μας θα μας επιβεβαιώσουν πως λάβαμε τη σωστή απόφαση.

Αυτό που κάνει πραγματικά τη διαφορά είναι η μεγάλη διαθεσιμότητα σε αμέτρητες επιλογές προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τις καινοτόμες υπηρεσίες και την ταχύτητα στην παράδοση, καθώς έτσι διασφαλίζεται η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών. Ταυτόχρονα, η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πιστοποιημένων ψυκτικών για την εγκατάσταση κλιματιστικών με πανελλαδική κάλυψη και όλους τους τρόπους πληρωμής για την απόκτηση των προϊόντων.

Έτσι, με το Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – αλλάζω συσκευή» του υπουργείου Περιβάλλοντος έχουμε τώρα την ευκαιρία να εξοικονομήσουμε ακόμα περισσότερα χρήματα για τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό. Επιλέγουμε κλιματιστικά, ψυγεία και καταψύκτες από την Κωτσόβολος και περνάμε στη νέα «πράσινη» εποχή, με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερο οικονομικό όφελος για το πορτοφόλι μας.

Η διαδικασία είναι άμεση και εύκολη, με την απλή επίσκεψη του ενδιαφερόμενου σε οποιοδήποτε κατάστημα Κωτσόβολος. Η Κωτσόβολος, άλλωστε, είναι ο Νο 1 retailer στην ανακύκλωση συσκευών, με περισσότερα από 9 εκατομμύρια κιλά συσκευών για το 2021 ενώ συνολικά έχει ανακυκλώσει πάνω από 40 εκατ. κιλά συσκευών.

Επιβράβευση με το Bonus Alpha Bank

Η αγορά κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών από τον Κωτσόβολο όμως έχει επιπλέον οφέλη για τους κατόχους καρτών Bonus της Alpha Bank: Για τις αγορές τους αξίας άνω τον 649€, κερδίζουν επιπλέον 10 Bonus πόντους για κάθε 1€ (1€=10 Bonus πόντους). Στην περίπτωση μάλιστα που ο πελάτης είναι και δικαιούχος του Προγράμματος, κερδίζει διπλά και την επιδότηση και τους επιπλέον Bonus πόντους!

Με την προσφορά αυτή η Alpha Bank και ο Κωτσόβολος, ως Μεγάλος Συνεργάτης του Προγράμματος Bonus, συνεχίζουν να στηρίζουν τους κοινούς τους πελάτες στην κάλυψη των αναγκών τους, επιβραβεύοντάς τους παράλληλα για την επιλογή και την εμπιστοσύνη τους.

Σήμερα, είναι η ώρα να επενδύσουμε στο σπίτι μας, να επωφεληθούμε των προσφορών που τρέχουν και να κερδίσουμε διπλά, με τη στήριξη του Bonus Alpha Bank και του Κωτσόβολου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: Η μεγάλη προσφορά ανανέωσης συσκευών συνεχίζεται! (alpha.gr)