ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δημήτρης Κορφιάτης - ECOMAT: Πολυτελής ύπνος για όλους

Δημήτρης Κορφιάτης - ECOMAT: Πολυτελής ύπνος για όλους

Για την καινοτομία της ECOMAT και την πρωτοφανή ανταπόκριση που γνωρίζει στο καταναλωτικό κοινό, μίλησε στο CNN Greece ο Founder & CEO της εταιρείας, κ. Δημήτρης Κορφιάτης.

Η ECOMAT είναι μία εταιρεία που δημιουργεί στρώματα και προϊόντα ύπνου και η καινοτομία της συνίσταται στο ότι τα προϊόντα της διατίθενται απευθείας στον καταναλωτή. Αυτό πρακτικά, σημαίνει ότι έχουν αφαιρεθεί όλα τα περιττά κόστη, με αποτέλεσμα τα στρώματα ECOMAT να είναι διαθέσιμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Αυτή ήταν και η κεντρική ιδέα της δημιουργίας της εταιρείας, όπως δηλώνει ο κ. Κορφιάτης: «Ακολουθήσαμε το νέο αυτό concept “Direct to Client”, που ήταν τότε ακόμα και στην Αμερική στα σπάργανα και πιστέψαμε βαθιά στην επιτυχία». Αυτό μάλιστα, παρά τα όποια προβλήματα διαφαίνονταν αρχικά.

Picture3.jpg

Τα πολυτελή στρώματα της ECOMAT, πωλούνται απευθείας στον πελάτη και έχουν το καλύτερο "value for money" της αγοράς, καθώς όπως εξηγεί ο ίδιος: «Στο ξεκίνημά μας, αποφασίσαμε ότι τα προϊόντα μας θα διατίθεντο αποκλειστικά μέσω του e-shop μας, χωρίς μεσάζοντες ούτε μεταπωλητές αλλά και χωρίς φυσικά καταστήματα», με σημαντική μείωση του του κόστους, προς άμεσο όφελος του καταναλωτή.

Διαβάστε περισσότερα στο CNN Greece.