ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ένα Mini Cooper Countryman για τον μεγάλο τυχερό του Lidl Plus – Νέος διαγωνισμός για τον Ιούλιο

Ένα Mini Cooper Countryman για τον μεγάλο τυχερό του Lidl Plus – Νέος διαγωνισμός για τον Ιούλιο

Το μοναδικό δώρο, ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο και μάλιστα ένα αυτοκίνητο Mini Cooper Countryman, παρέλαβε ήδη ο μεγάλος νικητής του ανοιξιάτικου διαγωνισμού του Lidl Plus.

Συγκεκριμένα, η παράδοση του αυτοκινήτου έγινε την Παρασκευή 16.06.2023 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Lidl Ελλάς στη Σίνδο, όπου ο κ. Ιωάννης Καρανάτσιος, Chief Commercial Officer & Member of the Board της εταιρείας, παρέδωσε τα κλειδιά στον υπερτυχερό, ο οποίος έφυγε οδηγώντας το ολοκαίνουργιο Mini Cooper Countryman!

Αυτού του επιπέδου τις συγκινήσεις προσφέρει το Lidl Plus στους καταναλωτές που επιλέγουν τα καταστήματα της αλυσίδας Lidl Ελλάς για τα ψώνια του σπιτιού τους. Αρκεί απλώς να έχουν κατεβάσει την εφαρμογή στο smartphone τους και να τη σκανάρουν στο ταμείο με κάθε τους αγορά. Εύκολα, άμεσα και χωρίς κανέναν κόπο, κάνοντας απλώς τα καθιερωμένα τους ψώνια κερδίζουν αμέσως κουπόνια και προσφορές, ενώ πολλές φορές, μπαίνουν σε κληρώσεις για μεγάλα δώρα, κάθε περιόδο. Για παράδειγμα, το Mini Cooper Countryman ήταν ένα μόνο – το πιο μεγάλο – από όλα τα σπουδαία δώρα που προσέφερε το Lidl Plus αυτή την άνοιξη.

Αναλυτικότερα, όσοι έκαναν τα ψώνια τους από την 1η Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή του Θωμά (23 Απριλίου), μετά το Πάσχα δηλαδή, έμπαιναν αυτομάτως στην κλήρωση με μία συμμετοχή για κάθε 25€ αγορών. Φυσικά, όσες περισσότερες αγορές, τόσο περισσότερες οι συμμετοχές και άρα περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν από κλιματιστικά και tablets, μέχρι smartphones, smart-TVs και ηλεκτρικά ποδήλατα – πέρα από κουπόνια αξίας 1.000 ευρώ για τις αγορές τους στα καταστήματα της αλυσίδας Lidl Ελλάς σε όλη τη χώρα! Η συμμετοχή στους διαγωνισμούς του Lidl Plus επικυρώνεται με ένα απλό σκανάρισμα της κάρτας την ώρα της πληρωμής στο ταμείο.

Αναλυτικά, τα δώρα που κλήρωσε ο ανοιξιάτικος διαγωνισμός του Lidl Plus ήταν:

  • Ένα αυτοκίνητο Mini Cooper Countryman
  • 50 κουπόνια Lidl Plus συνολικής έκπτωσης 1.000€ για κάθε νικητή
  • 10 tablets Samsung Galaxy Tab S8+
  • 10 smartphone Samsung Galaxy S22 Ultra
  • 10 smart TVs LG OLED 55’’ 4K
  • 10 ηλεκτρικά ποδήλατα Nilox Doc X8 Plus
  • 10 κλιματιστικά Inverter Toyotomi Kuro000BTU

Νέος διαγωνισμός Lidl Plus τον Ιούλιο με μεγάλα, καλοκαιρινά δώρα

Ήδη έχει ξεκινήσει ο επόμενος μεγάλος διαγωνισμός, με πλήρη καλοκαιρινή διάθεση: Όσοι καταναλωτές επιλέγουν τα καταστήματα Lidl Ελλάς για τις αγορές τους όλο τον Ιούλιο και έχουν το Lidl Plus στα κινητά τους τηλέφωνα μπαίνουν στην κλήρωση με κάθε 5€ αγορών και διεκδικούν: Ψησταριά υγραερίου, σανίδα θαλάσσης SUP, πλυστικό μηχάνημα, κουζινομηχανή και μια μεταλλική ξαπλώστρα για την ηλιοθεραπεία και τη χαλάρωση στον κήπο, τη βεράντα και το μπαλκόνι τους. Συνολικά θα αναδειχθούν 20 νέοι νικητές που δεν χρειάστηκε να κάνουν τίποτα άλλο παρά τα ψώνια του σπιτιού τους.

Το Lidl Plus είναι το app που μπορείτε τώρα να «κατεβάσετε», όποιο λογισμικό κι αν διαθέτει το smartphone σας, εντελώς δωρεάν: Είτε από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάνετε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον νέο, καλοκαιρινό διαγωνισμό για να απολαύσετε τα πιο plus δώρα!

Το Lidl Plus εξελίσσεται συνεχώς, σχεδιάζοντας ενέργειες που ως στόχο έχουν να επιβραβεύσουν τους πελάτες που εμπιστεύονται την Lidl Ελλάς για τις αγορές τους. Εμείς δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε, παρά να φανούμε τυχεροί για να κερδίσουμε το κάτι παραπάνω, ένα ξεχωριστό, κάθε φορά, δώρο, από τα ψώνια του σπιτιού μας.