ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Philips Airfryer XXL Connected 5000 Series: Yγιεινή διατροφή χωρίς κόπο!

Philips Airfryer XXL Connected 5000 Series: Yγιεινή διατροφή χωρίς κόπο!

Αν η μαγειρική είναι το πάθος σας και θέλετε να ανακαλύπτετε νέα food trend και υγιεινές συνταγές, τότε σίγουρα έχει πέσει στην αντίληψή σας η ύπαρξη των Airfryers.

Όπως μαρτυράει το όνομά τους, τα Airfryers χρησιμεύουν για την προετοιμασία φαγητών, που παραδοσιακά θα χρειαζόντουσαν τηγάνισμα και έτσι, βοηθούν να μένετε «πιστοί» στην υγιεινή διατροφή σας, αποφεύγοντας τα περιττά λίπη.

Και όταν αναφερόμαστε στην υγιεινή μαγειρική και τα Airfryers, τα Philips AirFryers αποτελούν την κορυφαία επιλογή.

Ο τρόπος για να αναδειχθείτε masterchefs

Χάρη στο Phillips Airfryer, έχετε τον απόλυτο sous chef στην κουζίνα σας για γευστικά και υγιεινά γεύματα. Συγκεκριμένα όμως, με το Philips Airfryer XXL Connected 5000 Series και τη δωρεάν εφαρμογή HomeID που διαθέτει εκατοντάδες συνταγές, μπορείτε να αναδειχθείτε σε masterchefs!

Το Philips Airfryer XXL Connected 5000 Series είναι ο καθημερινός σας σύμμαχος στο μαγείρεμα, ώστε να δημιουργείτε χωρίς κόπο, ισορροπημένα και πεντανόστιμα γεύματα για όλη την οικογένεια, οποιαδήποτε ημέρα της βδομάδας. Πρόκειται για μία συσκευή «όλα σε ένα» με πολλαπλές λειτουργίες για απόλυτη ευεξία και νόστιμα γεύματα και με έως και 90% λιγότερα λιπαρά. Με καλάθι χωρητικότητας 7,2L, για μεγάλη ποικιλία γευμάτων και τεχνολογία Rapid Air που στροβιλίζει τον θερμό αέρα κατά τη διάρκεια του ψησίματος, δημιουργεί φαγητά με τραγανή κρούστα και τρυφερό εσωτερικό.

Μάλιστα, δίνει τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα στις 16 αυτόματες ρυθμίσεις για τηγάνισμα, ψήσιμο αρτοποιημάτων, grill, ψήσιμο στον φούρνο, φρυγάνισμα, απόψυξη, ζέσταμα και κάπως έτσι, να χαλαρώσετε περιμένοντας να ετοιμαστεί το γεύμα της επιλογής σας μόλις μέσα σε λίγα λεπτά.

Ένα app με μοναδικές συνταγές για το Philips Airfryer σας

Ακόμα όμως, κι αν κάποια στιγμή ξεμείνετε από ιδέες, με το Philips Airfryer XXL Connected 5000 Series έχετε στη διάθεσή σας το δωρεάν app HomeID για να το συνδέσετε και να το χρησιμοποιείτε οπουδήποτε και αν είστε.

Μέσα από τη συγκεκριμένη εφαρμογή μάλιστα, έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα πιο πρόσφατα γαστρονομικά trends και μοναδικές συνταγές που θα αυξήσουν τη δημιουργικότητά σας και δεν θα χορταίνετε να γεύεστε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μπείτε στο App Store ή το Google Play, ανάλογα με το λογισμικό που διαθέτει το smartphone σας και να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή HomeID, ώστε να γίνετε μέλος στην πιο μεγάλη κοινότητα chefs με περιεχόμενο και συνταγές στο Philips Airfryer XXL Connected 5000 Series , που εμπνέουν.