ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mega Deals: Προσφορές έως και - 50% στο efood market

Mega Deals: Προσφορές έως και - 50% στο efood market

Με τα Mega Deals, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν και να βρουν προσφορές σε όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων του efood market

Για τον Απρίλιο, το efood δημιούργησε τα Mega Deals, με προσφορές έως και -50% σε επώνυμα προϊόντα supermarket. Κάθε εβδομάδα, οι καταναλωτές θα βρίσκουν νέες προσφορές, επιλογές 1+1 και άλλα Mega Deals σε επώνυμα προϊόντα supermarket σε όλες τις κατηγορίες του efood market!

Με τα Mega Deals, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν και να βρουν προσφορές σε όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων του efood market:

χυμοί & αναψυκτικά, ψωμί & αρτοποιήματα, snacks, μπίρες, ποτά & κρασιά, γαλακτοκομικά, παγωτά, καθαριότητα & είδη σπιτιού, κρέατα, αλλαντικά & αυγά, τυποποιημένα τρόφιμα, προσωπική φροντίδα & βρεφικά, έτοιμα γεύματα & λαχανικά.

Τα Mega Deals είναι διαθέσιμα από την 1η έως τις 28 Απριλίου, με τις προσφορές να ισχύουν για μια εβδομάδα και να ανανεώνονται κάθε Δευτέρα.

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, παρέχει στους χρήστες του μια σειρά από προσφορές, σημαντικές για την καθημερινότητά τους, αποσκοπώντας στο να παραμείνει μια προσιτή οικονομικά πλατφόρμα για όλους τους καταναλωτές.