ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Manko Athens έρχεται και αναζητά την καινούρια του ομάδα

Το Manko Athens έρχεται και αναζητά την καινούρια του ομάδα

Μοναδική προϋπόθεση είναι η ευχάριστη προσωπικότητά μας, η χαρούμενη και φιλική διάθεσή μας και φυσικά, η επιθυμία μας να συμβάλλουμε στη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών.

Η αλήθεια είναι πως η φράση «Καλοκαίρι είναι…», θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με πολλές και διαφορετικές προτάσεις, αφού ο καθένας μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά την πιο όμορφη -κατά πολλούς- εποχή του χρόνου.

Κάποιοι από εμάς θα έλεγαν «ξεκούραση», άλλοι «ανεμελιά», κάποιοι άλλοι «βόλτες δίπλα στο κύμα», ενώ τα πιο ανήσυχα πνεύματα της παρέας, ίσως να ολοκλήρωναν τη φράση ως εξής: «Καλοκαίρι είναι μία ευκαιρία να δημιουργήσουμε την πιο playful και αξέχαστη εμπειρία». Γι’ αυτούς τους τελευταίους μάλιστα, το φετινό καλοκαίρι αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Και αυτό, διότι η ημέρα καριέρας που διοργανώνεται την Τετάρτη 17 Απριλίου στο Manko Athens, το οποίο απέχει λίγα βήματα μακριά από την «καρδιά» της πόλης, μιας και βρίσκεται στη Γλυφάδα, μας περιμένει να γίνουμε μέλη της ομάδας του. Μοναδική προϋπόθεση είναι η ευχάριστη προσωπικότητά μας, η χαρούμενη και φιλική διάθεσή μας και φυσικά, η επιθυμία μας να συμβάλλουμε στη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών. Εάν δεν βλέπετε την ώρα να ζήσετε και εσείς την πιο ολοκληρωμένη καλοκαιρινή εμπειρία, συνεχίστε να διαβάζετε!

Πώς θα κλείσουμε τη θέση μας σε αυτό το γαστρονομικό «ταξίδι»

Όποια και αν είναι η αφορμή που δεν βλέπουμε την ώρα να «υποδεχτούμε» την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου, η οποία μας κάνει να την προγραμματίζουμε από τον Απρίλιο κιόλας, δεν πρέπει να ξεχνάμε το εξής: Το καλοκαίρι στην πραγματικότητα δεν είναι απλά μία εποχή, αλλά διάθεση και συγκεκριμένα, η καλή διάθεση, η οποία μας συνοδεύει σε ό,τι και αν κάνουμε. Αυτήν ακριβώς τη διάθεση, αναζητάει και το Manko Athens από τα άτομα που θα απαρτίσουν την ομάδα του και θα δημιουργήσουν την πιο διασκεδαστική και αξέχαστη εμπειρία για όλους.

Τα «βήματα» που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι απλά, αφού μόλις συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας στον σχετικό σύνδεσμο, το μόνο που μένει, είναι να παρευρεθούμε στην ημέρα καριέρας που διοργανώνεται στις 17 Απριλίου στο Manko Athens, τη νέα γαστρονομική προσθήκη του One&Only Aesthesis Athens στη Γλυφάδα. Εκεί, θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε μία πρώτη γνωριμία με την ομάδα, καθώς θα γίνει και η επιλογή των ατόμων που πρόκειται να έχουν μία θέση σε αυτό το συναρπαστικό γαστρονομικό «ταξίδι», δίπλα στο κύμα.

Αν μέχρι τώρα λοιπόν, δεν γνωρίζαμε γιατί ανυπομονούσαμε τόσο για το φετινό καλοκαίρι, το Manko Athens μπορεί να μας «δώσει» την απάντηση, χάρη στην εμπειρία που μας καλεί να ζήσουμε και μάλιστα σε έναν προορισμό, ο οποίος πρόκειται να αναδειχθεί στο πιο exclusive hot spot της πόλης.

Τα οφέλη μιας γαστρονομικής εμπειρίας

Η αλήθεια είναι πως όσοι από εμάς επιλέγουμε να παραμείνουμε το καλοκαίρι στην πόλη και να εργαστούμε, έχουμε την ανάγκη να ανακαλύψουμε ένα περιβάλλον που θα μας κάνει να «αποδράσουμε» από τους ρυθμούς της πόλης -έστω και νοητά- αλλά και να δημιουργήσουμε νέες καλοκαιρινές εμπειρίες. Ακριβώς γι΄ αυτό, η εύρεση ενός lifestyle concept δίπλα στο κύμα φαντάζει ιδανική, πόσο μάλλον αν πρόκειται για το Manko Athens στη Γλυφάδα, που θα μας δώσει την ευκαιρία για ταξίδια λίγο πιο έξω από… την «καρδιά» της Αθήνας.

Βλέπετε, το Manko Athens είναι ένας πολυδιάστατος χώρος, ο οποίος συνδυάζει την Περουβιανή γαστρονομία, προσφέροντας πιάτα εμπνευσμένα απ΄όλο τον κόσμο, με τη διασκέδαση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φανταστείτε λοιπόν, τώρα ότι μπορούμε να εργαζόμαστε σε ένα περιβάλλον, που με επιρροές από Ευρώπη, Ιαπωνία, Κίνα και την Κρεόλικη κουζίνα, συνδυασμένες με τον αρχαίο πολιτισμό των Άνδεων και τον ενθουσιασμό του Αμαζονίου, θα μας δίνει την αίσθηση πως ταξιδεύουμε και ανακαλύπτουμε κάθε άκρη της γης μέσα από τις γεύσεις της.

Και το πιο σημαντικό, είναι ότι αυτό το μοναδικό «ταξίδι» στο σύμπαν των γεύσεων, θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε σε ένα περιβάλλον που μπορεί και μεταμορφώνεται από ένα χαλαρωτικό καταφύγιο δίπλα στην πισίνα σε έναν ιδιαίτερο προορισμό για νυχτερινή διασκέδαση, ο οποίος θα ικανοποιεί εργαζόμενους αλλά και επισκέπτες κάθε στιγμή της ημέρας.

Δεν έχει σημασία αν το φετινό καλοκαίρι πρόκειται να μας βρει να γεμίζουμε «μπαταρίες» στον τόπο διαμονής μας, διότι έχουμε ήδη ανακαλύψει το μέρος που θα μας κάνει να «αποδράσουμε» από την καθημερινότητά μας, ακόμη και όταν εργαζόμαστε. Και αυτό, δεν είναι άλλο από το Manko Athens, που μας περιμένει την Τετάρτη 17 Απριλίου στο One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα, ώστε να γίνουμε μέρος της ομάδας του λίγο πριν ανοίξει τις πόρτες του, συμπληρώνοντας απλά τα στοιχεία μας στον σχετικό σύνδεσμο.