ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Fast ForWork in Tourism: Το «βήμα» για επαγγελματικές ευκαιρίες στον χώρο του τουρισμού

Fast ForWork in Tourism: Το «βήμα» για επαγγελματικές ευκαιρίες στον χώρο του τουρισμού

Το Πρόγραμμα Fast ForWork in Tourism, που δίνει τις πιο μεγάλες ευκαιρίες στον χώρο του τουρισμού. 

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η τουριστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει. Και κάπως έτσι, χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο αναμένεται να επισκεφτούν την Ελλάδα, έτσι ώστε να βιώσουν το απόλυτο ελληνικό καλοκαίρι με τις καταγάλανες θάλασσες και τα γραφικά σοκάκια των νησιών. Τι είναι εκείνο όμως, που θα κάνει τη διαμονή τους στη χώρα μας ακόμη πιο ξεχωριστή; Η ελληνική φιλοξενία ή αλλιώς, όλα όσα θα τους προσφέρουν κλάδοι όπως η Γαστρονομία, ο Τουρισμός και η Ομορφιά - Ευεξία.

Και κάπου εδώ, κάνει την εμφάνισή του, το Πρόγραμμα Fast ForWork in Tourism, που δίνει τις πιο μεγάλες ευκαιρίες στον χώρο του τουρισμού. Η 1η Σχολή Γαστρονομίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 και η κορυφαία αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελλάδα, GRECOTEL επιδιώκουν να ανοίξουν νέους ορίζοντες για τους μελλοντικούς επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας. Για εμάς λοιπόν, που θέλουμε να ασχοληθούμε με τον τουρισμό και να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις αυτού του κλάδου, ως καταρτισμένοι επαγγελματίες, δεν έχουμε παρά να γίνουμε μέρος της πρωτοβουλίας Fast ForWork in Tourism.

Fast ForWork in Tourism για τους πιο έμπειρους επαγγελματίες

Η αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι και κυρίως νέοι θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο του τουρισμού και αυτό, γιατί η ανέκαθεν ανοδική του πορεία, τον κάνει έναν από τους πιο σημαντικούς κλάδους στο ελληνικό επιχειρείν. Δίνονται όμως πάντα οι κατάλληλες ευκαιρίες σε αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον τουρισμό και να εργασθούν σε κάθε έκφανσή του;

Μπορεί μέχρι προσφάτως, οι ευκαιρίες να μην ήταν πολλές αλλά με το νέο πρόγραμμα Fast ForWork in Tourism, έχουν όλοι τη δυνατότητα να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γνωρίσουν εκ των έσω αυτόν τον κόσμο. Όπως τονίζει μάλιστα, και η Γενική Διευθύντρια του Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360, κυρία Όλγα Κριτσιμά «Στην Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρουμε στους σπουδαστές μας μια βιωματική σπουδαστική εμπειρία, που υπερβαίνει κατά πολύ τις τυπικές απαιτήσεις που ορίζει η επαγγελματική κατάρτιση. Η παγίωση της εκπαιδευτικής μας συνεργασίας με τον Όμιλο GRECOTEL μέσω του Fast ForWork in Tourism αποτελεί ορόσημο στην πορεία μας προς την υψηλότερη ποιότητα κατάρτισης και κύριος σκοπός δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση κορυφαίων επαγγελματικών ευκαιριών για τους σπουδαστές μας».

Τα συγκριτικά οφέλη για τους επαγγελματίες του μέλλοντος

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 και ο Ξενοδοχειακός Όμιλος GRECOTEL δημιούργησαν ένα πρόγραμμα για την πλήρη κατάρτιση των ξενοδοχειακών αναγκών. Σε αυτό, όσοι συμμετέχουν, έχουν τη δυνατότητα να μαθητεύσουν δίπλα στους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες της GRECOTEL και να λάβουν τις γνώσεις που χρειάζονται, ενώ έχουν εξασφαλισμένη και αμειβόμενη πρακτική στα ξενοδοχεία του ομίλου. Και τα οφέλη του προγράμματος δεν σταματούν εκεί, αφού οι συμμετέχοντες μπορούν να υπογράψουν σύμβαση από το πρώτο εξάμηνο, με ειδικά προνόμια που αφορούν μόνο σπουδαστές της ΔΕΛΤΑ 360.

Και όλα αυτά, από έναν όμιλο, ο οποίος αποτελεί τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα με 40 πολυτελείς τουριστικές μονάδες και 6.700 εργαζόμενους, έχοντας λάβει συγχρόνως και αμέτρητα διεθνή βραβεία για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Για εμάς λοιπόν, που δεν βλέπουμε την ώρα να εργαστούμε στο πιο ευνοϊκό περιβάλλον, τόσο για την επαγγελματική μας πορεία όσο και για τον τουρισμό γενικότερα, το μόνο που χρειάζεται, είναι να συμπληρώσουμε τη φόρμα και να δηλώσουμε συμμετοχή εδώ. Διότι, στην Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360, μπορούμε να μάθουμε τα πάντα για τη γαστρονομία και για τις τουριστικές επιχειρήσεις, επιλέγοντας ένα από τα πολλά προγράμματα σπουδών που προσφέρονται: Από σπουδές μαγειρικής και τεχνολογίας ή ελέγχου τροφίμων, μέχρι συνοδού βουνού και επαγγελματία sommelier.

Άλλωστε, όπως υπογραμμίζει ο Human Resources Manager του Ομίλου Grecotel, κ. Ιωάννης Μοτάκης «Οι σπουδαστές του Ομίλου πέραν της άριστης εκπαίδευσης και της τεχνογνωσίας που αποκτούν έχουν πλέον μπροστά τους αμέτρητες ευκαιρίες εξέλιξης και συνεργασίας, με έναν όμιλο που δεν προσφέρει απλά θέσεις εργασίας».

Στο ερώτημα λοιπόν, πώς θα ξεκινήσουμε την πιο επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο του τουρισμού, μία είναι η απάντηση: Fast ForWork in Tourism. Και οι πιο καλά εκπαιδευμένοι επαγγελματίες του τουρισμού θα αναβαθμίσουν τις τουριστικές επιχειρήσεις για διακοπές πέντε αστέρων!