ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Kaizen Gaming ανάμεσα στις 5 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Η Kaizen Gaming ανάμεσα στις 5 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Η εταιρεία βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον διεθνή οργανισμό Great Place to Work, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους.

Η Kaizen Gaming, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες GameTech παγκοσμίως, αναδείχθηκε ως ένα από τα Best Workplaces στην Ελλάδα για το 2024 από τον διεθνή οργανισμό Great Place to Work. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Kaizen Gaming αποσπά τη συγκεκριμένη διάκριση για εταιρείες που απασχολούν περισσότερους από 250 εργαζόμενους.

Η λίστα με τις εταιρείες που αποτελούν τα Best Workplaces στην Ελλάδα προκύπτει κατόπιν εμπεριστατωμένης έρευνας, σύμφωνα με τη μεθοδολογία και τα εργαλεία του Great Place to Work. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έρευνα αξιολόγησης εργασιακού κλίματος στην Ελλάδα, η οποία διεξήχθη για 22η συνεχή χρονιά στη χώρα μας. Συνολικά στην έρευνα έλαβαν μέρος ανώνυμα σχεδόν 26.000 εργαζόμενοι από όλη τη χώρα.

Όσον αφορά την Kaizen Gaming, στην έρευνα συμμετείχαν 1.436 εργαζόμενοί της. Οι απαντήσεις που έδωσαν έδειξαν πως πρόκειται για μία εταιρεία η οποία καταρρίπτει τις διακρίσεις, προωθεί την ισότητα και παρέχει ευκαιρίες εξέλιξης, έχοντας δημιουργήσει ένα εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο οι άνθρωποι της εταιρείας αισθάνονται χαρούμενοι και δημιουργικοί.

Χαρακτηριστικά, σχεδόν καθολικά οι εργαζόμενοι απάντησαν πως χαίρουν ίσης μεταχείρισης ανεξάρτητα από την εθνικότητα, τις σεξουαλικές προτιμήσεις, το φύλο και την ηλικία τους. Ενδεικτικό είναι πως το ανθρώπινο δυναμικό της Kaizen Gaming αποτελείται σήμερα από 41 εθνικότητες.

Παράλληλα, 9 στους 10 συνδέουν την εργασία τους στην Kaizen Gaming με το αίσθημα της υπερηφάνειας, θα σύστηναν ανεπιφύλακτα σε κάποιον φίλο τους να έρθει να δουλέψει στην εταιρεία και δηλώνουν πως θα ήθελαν να εργάζονται σε αυτή για πολύ καιρό ακόμη. Εξάλλου, το γεγονός πως η εταιρεία επιβραβεύει τους ανθρώπους της και τους δίνει τη δυνατότητα να εξελιχθούν αποδεικνύεται από το ότι μόλις τον περασμένο Μάρτιο περίπου 400 άτομα πήραν προαγωγή, ενώ 200 ακόμη μετακινήθηκαν εσωτερικά σε θέσεις που επιθυμούσαν.

Η Στέλλα Βουλγαράκη, Chief People Officer της εταιρείας, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για ακόμη μία χρονιά βραβευθήκαμε ως ένα από τα Best Workplaces στην Ελλάδα. Έχοντας ως στόχο την ευημερία των ανθρώπων μας, δημιουργούμε ένα περιβάλλον συνεχούς ανάπτυξης μέσω πρωτοποριακών προγραμμάτων όπου η φυσική και ψυχική υγεία, η ασφάλεια και η συμπερίληψη είναι προτεραιότητες, προσφέροντας με τον τρόπο αυτόν μια θετική εργασιακή εμπειρία. Στην Kaizen Gaming, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο του GameTech, έχουμε ως οδηγό τις αξίες μας, μέσω των οποίων προωθούμε τη συνεργασία και την καινοτομία. Μένοντας αναλλοίωτοι σε αυτές καθώς αναπτυσσόμαστε, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην προσφορά ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος εργασίας, που έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο».

Λίγα λόγια για την Kaizen Gaming

H Kaizen Gaming αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες GameTech διεθνώς. Με επίκεντρο την Τεχνολογία και τον ‘Ανθρωπο έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο την καλύτερη και την πιο αξιόπιστη εμπειρία διαδικτυακού παιχνιδιού.

Έχοντας ξεκινήσει το 2012, η εταιρεία σήμερα λειτουργεί το brand Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ έχει ισχυρή παρουσία με το brand Betano σε αγορές της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, έχοντας πρόσφατα εισέλθει στην Αφρική και τη Βόρεια Αμερική με λανσαρίσματα στη Νιγηρία και το Οντάριο. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 2.500 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η Kaizen Gaming έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίος παίκτης στην παγκόσμια βιομηχανία αθλητικών στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών, έχοντας λάβει πολλά βραβεία του κλάδου. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα πέντε τρόπαια σε μία μόνο χρονιά στα EGR Operator Awards 2023, που αποτελεί ακόμα μία παγκόσμια πρωτιά.

Για περισσότερες πληροφορίες: Kaizen Gaming