ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διεθνές πρόγραμμα ανάπτυξης νεοφυών επιχειρήσεων στο Βερολίνο

Διεθνές πρόγραμμα ανάπτυξης νεοφυών επιχειρήσεων στο Βερολίνο

Ένα μοντέρνο κτίριο γραφείων με πλήρη επαγγελματική υποστήριξη από συμβούλους, στο κέντρο του Βερολίνου, κεφάλαιο εκκίνησης ύψους 25.000 ευρώ, καθώς και η ευκαιρία συνάντησης με επενδυτές από την "Silicon Valey"....

Αυτό είναι το «πακέτο» παροχών που περιμένει τις νεοφυείς επιχειρήσεις οι οποίες θα λάβουν μέρος στον επιταχυντή (πρόγραμμα υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων) «Axel Springer Plug and Play».

Όπως ανακοινώθηκε, ο ασφαλιστικός όμιλος ERGO, ως εταιρικός υποστηρικτής, συμμετέχει ενεργά στην ενίσχυση του "επιταχυντή".

Νεοφυείς επιχειρήσεις από όλες τις χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μία από τις θέσεις του τρέχοντος εκπαιδευτικού κύκλου στο «Axel Springer Plug and Play» μέχρι τις 3 Μαΐου, ενώ σύντομα θα έχουν την ευκαιρία υποβολής για τον επόμενο κύκλο έως τις 31 Αυγούστου.

Επιλεγμένες νεοφυείς επιχειρήσεις από όλα τα μέρη του κόσμου θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ιδέα στα γραφεία του «Axel Springer Plug and Play», συμμετέχοντας σε σειρά εργαστηρίων για 100 μέρες, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος καθοδήγησης (mentoring & coaching).

Επιπλέον, οι νέοι επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης «Demo Day», σε πιθανούς ενδιαφερόμενους εθνικούς και πολυεθνικούς επενδυτές (venture capitals).

Ο επιταχυντής στο Βερολίνο αποτελεί μια κοινοπραξία του Γερμανικού εκδοτικού οίκου «Axel Springer Α.Ε.» και του τεχνολογικού κέντρου «Plug and Play Tech Center» στο Silicon Valey της Καλιφόρνιας.

Οι νεοφυείς επιχειρήσεις που επιθυμούν να πάρουν μέρος στο 7ο «Axel Springer Plug and Play» που διοργανώνεται τον Αύγουστο του 2015, μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον εξής σύνδεσμο:

http://www.axelspringerplugandplay.com/apply

Σχετικές ειδήσεις