ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε Vodafone Home μετονομάζονται οι υπηρεσίες της hellas online

Σε Vodafone Home μετονομάζονται οι υπηρεσίες της hellas online

Την ενσωμάτωση της hellas online ολοκλήρωσε η Vodafone Ελλάδος, η οποία ανακοίνωσε τη μετονομασία όλων των προγραμμάτων σταθερής τηλεφωνίας και Internet της hellas online σε Vodafone Home στο πλαίσιο της καθιέρωσης μιας ενιαίας εμπορικής μάρκας και για τις δύο εταιρείες. Επιπλέον, το προϊόν της διαδραστικής συνδρομητικής τηλεόρασης hol my tv μετονομάζεται σε Vodafone TV.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με τον τρόπο αυτόν η Vodafone παρέχει συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας σε συνδυασμό με μια απαράμιλλη εμπειρία εξυπηρέτησης που περιλαμβάνει πλέον ένα σημείο επαφής με τον πελάτη σε λογαριασμό, τηλεφωνικό κέντρο, online και κατάστημα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, κ. Γλαύκος Περσιάνης, δήλωσε σχετικά: «Το Vodafone Home φέρνει μια καινούρια και μοναδική εμπειρία επικοινωνίας, με υπηρεσίες που είναι πρωτοποριακές για τα Ελληνικά αλλά και διεθνή δεδομένα, καθώς και την καλύτερη εμπειρία και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Στόχος μας στη Vodafone Ελλάδας είναι να ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας για ολοκληρωμένη επικοινωνία, να εξελισσόμαστε συνεχώς και να καινοτομούμε, προσφέροντας στους πελάτες μας τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες και την κορυφαία εξυπηρέτηση της αγοράς».

Σχετικές ειδήσεις