ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα online υπηρεσία για κατοικίδια στο site www.pet-society.gr

Νέα online υπηρεσία για κατοικίδια στο site www.pet-society.gr

Διανύουμε μία εποχή εδώ και πολύ καιρό που είτε έχουμε είτε δεν έχουμε λεφτά, πάντα ψάχνουμε τρόπους να γλυτώνουμε χρήματα από όπου μπορούμε. Όσοι έχουμε τουλάχιστον από ένα κατοικίδιο ξέρουμε πως η αδυναμία που τους έχουμε και η φροντίδα που θέλουμε να τους προσφέρουμε καθημερινά πολλές φορές μας βάζει το χέρι στην τσέπη αρκετά βαθιά.

Πρόσφατα ψάχνοντας στο διαδίκτυο για πολλά και διάφορα ανακάλυψα τη νέα online υπηρεσία για κατοικίδια, το site www.pet-society.gr έχει καταφέρει να ενώσει όλους εμάς που αγαπάμε τα ζώα και θεωρούμε τα κατοικίδιά μας μέλη της οικογένειάς μας με τους επαγγελματίες του χώρου – κτηνιάτρους, pet shops, groomer και πολλά άλλα – σε όλη την Ελλάδα.

Όπου κι αν είστε, θα βρείτε ό,τι χρειάζεται το κατοικίδιο σας εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά. Επειδή το βρήκα άκρως ενδιαφέρον επικοινώνησα και έμαθα πως μπορώ να χρησημοποιήσω αυτή την υπηρεσία και πραγματικά είναι πανεύκολη η διαδικασία!

Εξοικονομούμε κάθε μέρα

Πώς μπορεί κάποιος να γίνει μέλος;
Αποκτώντας την κάρτα μέλους του Pet Society μόλις με 60 ευρώ ετησίως αυτομάτως ξεκινάτε να απολαμβάνετε όλα τα προνόμια που παρέχει η υπηρεσία στους συνδρομητές της.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή:
Εγγραφείτε είτε ηλεκτρονικά, μέσω της φόρμας που θα βρείτε επάνω στο site, είτε τηλεφωνικά στο 801 100 4950 και θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα!


Μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε για διευκρινίσεις του προγράμματος!

Το τηλεφωνικό κέντρο θα σας δώσει αναλυτικές πληροφορίες, αλλά και οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια σχετικά με την εγγραφή σας αλλά και κατά την διάρκεια της συνδρομής σας.

Τι είναι η κάρτα μέλους
Με την εγγραφή σας παραλαμβάνετε άμεσα και χωρίς καμία επιβάρυνση το κουτί του pet society που περιλαμβάνει την κάρτα με τον προσωπικό σας αριθμό, την οποία θα δείχνετε στις αγορές και στις υπηρεσίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Η κάρτα λοιπόν επιβεβαιώνει ότι είστε εγγεγραμμένο μέλος του club.

Το pet society είναι ένα ολόκληρο δίκτυο υπηρεσιών από όπου κερδίζετε διαρκώς. Ετσι με την εγγραφή σας εκτός από το microchip που παραλαμβάνετε με τη δωρεάν εμφύτευση από συμβεβλημένο κτηνίατρο του δικτύου και τα κουπόνια αξίας 100 ευρώ συν τις τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις, θα πάρετε επίσης ένα Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο Αστικής Ευθύνης έναντι τρίτων σε συνεργασία με την Εθνική ασφαλιστική αλλά και νομική κάλυψη με νομικές συμβουλές ή ό,τι άλλο σας απασχολεί από την BCAid. Το δίκτυο όμως παρέχει πολλές ακόμα υπηρεσίες. Στο site του Pet Society έχουν καταχωρηθεί όλοι οι συνεργαζόμενοι επαγγελματίες για να γνωρίζετε πού θα απευθυνθείτε όπου κι αν βρίσκεστε (κτηνίατροι, pet shops, groomes κ.λπ.).

Και η πληρωμή πώς γίνεται;
Θα πληρώσετε με αντικαταβολή κατά την παράδοση του kit. Με την ευκαιρία αξίζει να σας ενημερώσω ότι τα αποτελέσματα έρευνας δείχνουν ότι οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων ξοδεύουν τον χρόνο περίπου 700 ευρώ για σκύλο και 300 ευρώ για γάτα. Τα ποσά αυτά μειώνονται σημαντικά σαν μέλος του pet society, καθώς όλες οι προσφορές και οι εκπτώσεις στοχεύουν στις ανάγκες σας δίνοντας σας πρόσβαση ακόμα και σε υπηρεσίες που δεν είχατε σκεφτεί ή δεν μπορούσατε να τις επιλέξετε...

Συμβουλές από τον… ειδικό;
Ο Dr Pet είναι καθημερινά κοντά σας με άρθρα, συμβουλές, πληροφορίες, tips για να σας βοηθήσει να φτιάξετε μια όμορφη και ισορροπημένη σχέση με το κατοικίδιο σας. Επειδή όμως η συγκατοίκηση με τα αγαπημένα σας τετράποδα συχνά είναι πολύ αστείες αλλά και πολύ συγκινητικές στιγμές, ο Dr Pet περιμένει να του στείλετε τα αγαπημένα σας video με τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής σας για να τα δημοσιεύσει. Αξίζει νομίζω να το επισκευθείτε και να το δείτε και απο μόνοι σας.

Αποκτήστε τώρα την κάρτα προνομίων με τιμή 60 ευρώ χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό: PET30 και μπαίνοντας ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις