ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υγραεριοκίνηση Tsopelogiannis, από 13€/μήνα και 15 χρόνια εγγύηση! Ακόμη το σκέφτεστε;

Υγραεριοκίνηση Tsopelogiannis, από 13€/μήνα και 15 χρόνια εγγύηση! Ακόμη το σκέφτεστε;

Γιατί συμφέρει το υγραέριο;

Με εκατομμύρια οδηγούς σε όλο τον κόσμο και περισσότερα από 50 χρόνια στην ιστορία της οικονομικής μετακίνησης, η υγραεριοκίνηση κερδίζει και στην Ελλάδα τη θέση που της αξίζει ως η πλέον φιλική και οικονομική μορφή αυτοκίνησης.

Ακόμα και τώρα που οι τιμές των καυσίμων έχουν υποχωρήσει σχετικά, η υγραεριοκίνηση μας επιτρέπει να μειώσουμε έως 50 % τα καθημερινά μας έξοδα και να εξοικονομήσουμε πάνω από 1.500 € το χρόνο. Και έτσι, εκεί που οι άλλοι είναι ακίνητοι, εμείς όχι μόνο συνεχίζουμε να οδηγούμε αλλά και να κερδίζουμε!

Επιπλέον, η ραγδαία αύξηση των πρατηρίων υγραερίου αλλά και η εύκολη και άμεσα αποδοτική μετατροπή κάθε αυτοκινήτου, καθιστούν την υγραεριοκίνηση ως την ιδανική εναλλακτική μορφή αυτοκίνησης. Με δυό λόγια, συμφέρει όσο καμία άλλη!

Γιατί Tsopelogiannis;

Γιατί δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 115.000 αυτοκίνητα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταστήσει περισσότερα από 15.000 συστήματα υγραεριοκίνησης!

Γιατί πιστεύουν ότι η υγραεριοκίνηση είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και μία ευκαιρία να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής μας και να κάνουν την καθημερινότητά μας καλύτερη. Γι αυτό πριν καταλήξουν στο ιδανικό για τον καθένα μας σύστημα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό τους προχωράει σε ενδελεχή μελέτη και εμπεριστατωμένη έρευνα για να είναι 100% σίγουροι ότι ταιριάζει απόλυτα στις εξατομικευμένες ανάγκες μας.

Γιατί σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών τους αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που λίγο-πολύ αντιμετωπίζουμε όλοι, συνεχίζουν να προσφέρουν τα πιο δοκιμασμένα συστήματα υγραεριοκίνησης παγκοσμίως με τις πιο προσιτές τιμές και τώρα ειδικά με τιμές που ξεκινούν από 519€ +ΦΠΑ. Εναλλακτικά, διαθέτουν μοναδικούς τρόπους αποπληρωμής που ξεκινούν από 13€ το μήνα, χωρίς προκαταβολή, ακόμα και χωρίς πιστωτική κάρτα.

Γιατί στην Autogas Tsopelogiannis το κέρδος σας μεγαλώνει με πολλά δώρα και διαγωνισμούς όπως τώρα που κάνουν δώρο τον 1ο έλεγχο και το παράβολο ΚΤΕΟ αξίας 80€.

Γιατί είναι η μόνη εταιρεία στο χώρο της υγραεριοκίνησης με εξειδικευμένο τμήμα after sales service. Τι σημαίνει αυτό; Προσηλωμένοι στην ποιότητα και τη διαρκή εξυπηρέτηση, είναι πάντα δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε, από την αρτιότερη τοποθέτηση του συστήματός σας έως την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τη μετέπειτα σωστή χρήση του κινητήρα.

Γιατί θέλουν να νιώθετε ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά με την επιλογή σας. Έτσι, πρωτοπορούν με μοναδικές εγγυήσεις σε όλα τα συστήματα υγραερίου που εγκαθιστούν ενώ παράλληλα προσφέρουν 15 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας του κινητήρα με αποζημίωση ανά περίπτωση έως 5.000€ γραπτώς.

Γιατί στην Autogas Tsopelogiannis δεν είναι μόνο οι πλέον ειδικοί σε θέματα υγραεριοκίνησης, είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στον κύριο στόχο τους: να είναι πάντα δίπλα σας και να είστε πάντα κερδισμένοι.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε σήμερα με το κατάστημα που σας εξυπηρετεί:

Κεντρικό Κατάστημα
Λ. Τατοϊου 101, Μεταμόρφωση
210 2835840

After Sales Service
Λ. Τατοϊου 89, Μεταμόρφωση
210 2835840

Κατάστημα Ελληνικού
Λ. Βουλιαγμένης 70, Ελληνικό
210 9626633

After Sales Service
Λ. Βουλιαγμένης 70Α Ελληνικό
210 9626633

www.tsopelogiannisautogas.gr

Autogas Tsopelogiannis
Πάντα δίπλα σας και πάντα κερδισμένοι