ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Buy the mile, η νέα καινοτόμα λύση για λίγα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο!

Buy the mile, η νέα καινοτόμα λύση για λίγα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο!

Όταν αποφάσισα να μετακομίσω στα προάστια της Αθήνας για να βρίσκομαι κοντά στο γραφείο, η αλήθεια ήταν ότι το έκανα για να κερδίζω λίγη ώρα ύπνου παραπάνω.

Της Σοφίας Μαυραντζά

Στην πραγματικότητα, δεν φαντάστηκα πόσα θα ήταν τα οφέλη από αυτή τη μετακόμιση. Και ναι, αναφέρομαι αρχικά στα οικονομικά και στη διαφορά που είδα στο τέλος του μήνα στο πορτοφόλι μου. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, η μεγάλη «πληγή» σε κάθε σπίτι είναι το αυτοκίνητο. Λίγο η αυξημένη τιμή της βενζίνης, λίγο η συντήρηση του αυτοκινήτου και λίγο η υποχρεωτική ασφάλιση, κάνουν το λίγο... πολύ! Όταν, όμως, τα χιλιόμετρα είναι λίγα, τότε αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά.

Έτσι λοιπόν, ανακάλυψα μία πρωτοποριακή ασφαλιστική λύση, μία καινοτομία που ήρθε πρόσφατα για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Anytime. Τι εννοώ; Τρεις απλές λεξούλες: Buy The Mile. Η καινοτομία των προγραμμάτων Buy The Mile είναι ότι συνδέονται με τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο μέσω μιας ειδικής συσκευής που τοποθετείται μόνιμα σε αυτό.

Έτσι, μπορώ να το ασφαλίσω με έναν νέο τρόπο, ιδιαίτερα διαδεδομένο στο εξωτερικό, πληρώνοντας ακόμα χαμηλότερα ασφάλιστρα σε σχέση με τα παραδοσιακά προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, τοποθετώντας μία απλή συσκευή στο αυτοκίνητό μου. Η καινοτομία του προγράμματος, είναι ότι ωφελεί όλους όσοι κάνουν μικρές διαδρομές με το αυτοκίνητό τους ή έχουν δύο αυτοκίνητα και χρησιμοποιούν το ένα από αυτά λιγότερο ή απλά προτιμούν να κάνουν τις δουλειές τους με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς! Τώρα ήρθε η στιγμή να πληρώσουμε όλοι μας λιγότερα χρήματα για την ασφάλεια του αυτοκινήτου μας!

Μόνες προϋποθέσεις είναι να έχουμε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, να διανύουμε μέχρι και 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο και το αυτοκίνητό μας να έχει ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από 01/01/2000 και μετά (κι αυτό διότι τα παλαιότερα αυτοκίνητα, τεχνολογικά δεν μπορούν να υποστηρίξουν τη συσκευή).

Έπειτα επιλέγουμε ένα πρόγραμμα στα... μέτρα του καθενός μας. Basic Buy The Mile 5.000 για όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος, Economic Buy The Mile 5.000 για όσους οδηγούς θέλουν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρης Οδικής Βοήθειας, αλλά και Value Buy The Mile 5.000, μία ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε εκείνους που ζητούν την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

Όσον αφορά στην εγκατάσταση της συσκευής, επειδή λίγο το φοβόμουν το συγκεκριμένο κομμάτι, ευτυχώς διαρκεί λίγα μόνο λεπτά και μπορεί να πραγματοποιηθεί, γρήγορα και απλά, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις ηλεκτρολογίας ή ηλεκτρονικής! Το μόνο που χρειάστηκε για την εγκατάσταση ήταν να εντοπίσω τη θύρα OBD στο αυτοκίνητό μου, ενώ κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της συσκευής ο κινητήρας του αυτοκινήτου μου έπρεπε να είναι κλειστός.

Για να μη ξεπεράσω τα χιλιόμετρα... Κατέβασα το Buy The Mile app, και έτσι μπορώ 24 ώρες το 24ωρο να ενημερώνομαι για τα χιλιόμετρα που έχω διανύσει, το υπόλοιπο των χιλιομέτρων που μου έχουν απομείνει, καθώς και για την ημερομηνία έναρξης και λήξης των διαδρομών μου.

Και επειδή είμαι γνωστή... ξεχασιάρα, ενημερώνομαι αυτόματα με sms ή με e-mail όταν έχω διανύσει το 80% των χιλιομέτρων και μια ακόμη φορά όταν έχω φτάσει το 95% των χιλιομέτρων, ενώ 25 ημέρες πριν από την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου μου, λαμβάνω ειδοποίηση πληρωμής για την ανανέωση, με e-mail. Δύο μέρες μετά την πληρωμή των ασφαλίστρων, λαμβάνω και την ανανέωση του συμβολαίου στο e-mail μου! Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζω να έχω μόνιμα συνδεδεμένη στο αυτοκίνητό μου την ειδική συσκευή που έχω λάβει με courier!

Για να μάθετε κι εσείς περισσότερα μπείτε στο www.anytime.gr ή τηλεφωνικά, καλώντας στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών 210 94 60000 ή 801 11 30000.