ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκή Πίστη – Χορηγός στον 3ο Αυθεντικό Κλασσικό Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα

Ευρωπαϊκή Πίστη – Χορηγός στον 3ο Αυθεντικό Κλασσικό Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα

Με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου ο 3ος Αυθεντικός Κλασσικός Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα, στον οποίο η Ευρωπαϊκή Πίστη ήταν Χορηγός.

Ο Ημιμαραθώνιος διοργανώθηκε από τον Δήμο Μαραθώνα σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου ΚΕΔΜΑ και ξεπέρασε τις 2.000 συμμετοχές, με δρομείς όλων των ηλικιών. Ανάμεσά τους και η ομάδα της Ευρωπαϊκής Πίστης, η οποία έδωσε δυναμικό παρών τόσο στη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου, όσο και στους παράλληλους αγώνες που διεξήχθησαν.

Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Πίστη έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να φωτογραφηθούν στο photo booth που βρίσκονταν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της και να πάρουν αναμνηστικές φωτογραφίες για να «θυμούνται πόσο γρήγορα έτρεξαν».

Ωστόσο, για τους μικρούς συμμετέχοντες, την παράσταση έκλεψε η μασκότ του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, η οποία μοίρασε μπαλόνια και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς αθλητές.

Τέλος, όλοι οι συμμετέχοντες στον 3ο Αυθεντικό Κλασσικό Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κλήρωση με δώρο ένα ipad mini.

Η άρτια διοργάνωση περιελάμβανε, εκτός της διαδρομής του Ημιμαραθώνιου, τους παράλληλους αγώνες της Σκυταλοδρομίας Ημιμαραθώνιου, τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 3.000 μέτρων και τον Αγώνα 1.000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού Δ, Ε, και ΣΤ τάξης.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, τόσο με τη συγκεκριμένη χορηγία όσο και ως Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής στο Ρίο αλλά και ως χορηγός των Παγκόσμιων Πρωταθλητριών Κωπηλασίας Νικολαϊδου – Ασουμανάκη, έχει ως στόχο τη διάδοση του κοινωνικού μηνύματος του αθλητικού ιδεώδους.