ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο Tommy Hilfiger επισκέφτηκε το Dubai για την έναρξη του εορτασμού της 10ης επετείου στη Μ. Ανατολή

Ο Tommy Hilfiger επισκέφτηκε το Dubai για την έναρξη του εορτασμού της 10ης επετείου στη Μ. Ανατολή

Ο Tommy Hilfiger παρευρέθηκε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Λιανεμπορίου όπου παρέλαβε το δικό του ιδιαίτερου κύρους Hall of Fame, και φιλοξένησε μια εκδήλωση στο κατάστημα του στο Mall of the Emirates.

Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι ο Tommy Hilfiger επισκέφτηκε το Ντουμπάι, UAE, για να δώσει το ενακτήριο λάκτισμα του εορτασμού της 10ης επετείου της Tommy Hilfiger στη Μέση Ανατολή.

Στις 12 Απριλίου, ο Tommy Hilfiger έδωσε το παρών στο Παγκόσμιο Συνέδριο Λιανεμπορίου για να αποδεχτεί την τοποθέτησή του στο ιδιαίτερου κύρους Hall of Fame της διοργάνωσης. Αυτή η αναγνώριση τιμά τα επιτεύγματα μιας ζωής των ηγετών του λιανεμπορίου, των πρωτοπόρων και των επιχειρηματιών οι οποίοι ίδρυσαν και οδηγούν τις σύγχρονες σπουδαιότερες επιχειρήσεις και brands του λιανεμπορίου.

«Καθώς γιορτάζουμε τα 10 χρόνια στη Μέση Ανατολή, είναι απίστευτη τιμή να αναγνωρίζομαι με αυτό το βραβείο εδώ στο Ντουμπάι», είπε ο Tommy Hilfiger. «Ξεκίνησα την καριέρα μου στη βιομηχανία της μόδας σε ηλικία 18 χρονών με ένα κατάστημα στα βόρεια της Νέας Υόρκης και είναι μια υπέροχη εμπειρία να κοιτάμε πίσω στα απίστευτα ορόσημα που μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα με περισσότερα από 1.500 καταστήματα σε περισσότερες από 115 χώρες. Καθώς η καινοτομία και οι αλλαγές στην καταναλωτική προσέγγιση συνεχίζουν να επηρεάζουν το τοπίο του λιανεμπορίου, ανυπομονώ να δω τι θα κρατήσει το μέλλον για την βιομηχανίας μας».

Στις 13 Απριλίου, ο Tommy Hilfiger παρεβρέθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Tommy Hilfiger του Mall of the Emirates, όπου συνάντησε βασικούς εκπροσώπους του τύπου, VIP και influencers της περιοχής.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Λιανεμπορίου είναι ένα φόρουμ για τους διεθνείς ηγέτες του λιανεμπορίου για να συζητούν θέματα και τάσεις που επηρεάζουν τη βιομηχανία της μόδας. Η ένταξη του Tommy Hilfiger στον οργανισμό του Hall of Fame αντανακλά τα επιτεύγματα της καριέρας του στη βιομηχανία της μόδας και την επιτυχία του στο χτίσιμο ενός παγκοσμίως αναγνωρισμένου lifestyle brand. Ο Tommy Hilfiger συνεχίζει να εξελίσσει το κλασικό, Αμερικάνικο, cool στυλ του και την διεθνή αναγνώριση του brand με μια εμπνευσμένη συγχώνευση της ανάπτυξης του λιανεμπορίου, τις συνεργασίες της χονδρικής, την ψηφιακή καινοτομία και τις ολοκληρωμένες στρατηγικές μάρκετινγκ. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, δημιούργησε ένα μακροχρόνιο ενδιαφέρον στην καθοδήγηση τόσο των επίδοξων όσο και των καθιερωμένων σχεδιαστών, στην συγχώνευση της μόδας με την τέχνη και την pop κουλτούρα, καθώς και στην συνεχή του αφοσίωση στις φιλανθρωπικές δεσμεύσεις του μέσω του TommyCares.

Φίλοι και followers της Tommy Hilfiger καλούνται να λάβουν μέρος στη συζήτηση χρησιμοποιώντας το hashtag #TommyDubai στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram.

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία και τη FYROM. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Έχοντας πάντα σαν στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Οι σειρές της Tommy Hilfiger αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τις συλλογές sportswear για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), underwear (εσώρουχα και πιζάμες), τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ, οπτικά είδη, αρώματα, ρολόγια, είδη σπιτιού και λευκά είδη.

Η σειρά προϊόντων Hilfiger Denim αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες και αξεσουάρ.