ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Σαββατοκύριακο ο διαγωνισμός καινοτομίας NBG i-bank #fintech crowdhackathon

Το Σαββατοκύριακο ο διαγωνισμός καινοτομίας NBG i-bank #fintech crowdhackathon

Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Απριλίου πραγματοποιείται ο διαγωνισμός καινοτομίας NBG i-bank, που απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, προγραμματιστές, αναλυτές, designers, στελέχη επικοινωνίας, μάρκετινγκ, εξυπηρέτησης πελατών, επιχειρηματικών συμβούλων, στελεχών από τον χρηματοπιστωτικό τομέα, φοιτητών και μαθητών.

Θέμα του διαγωνισμού η ανάπτυξη εφαρμογών (Minimum Viable Products - MVP) και η επιχειρησιακή καινοτομία στις τεχνολογίες των οικονομικών συναλλαγών (#fintech).
Ο διαγωνισμός είναι μια πρωτοβουλία της εταιρίας καινοτομίας Crowdpolicy, μαζί με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων InnovAthens, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας και συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη εφαρμογών που προωθούν την καινοτόμο νεανική και κοινωνική επιχειρηματικότητα και την οικονομία.
Οι διαγωνιζόμενοι θα σχηματιστούν σε ομάδες προκειμένου να μπορούν στο χρονικό πλαίσιο των τριάντα έξι περίπου ωρών που δίνεται να αναπτύξουν την εφαρμογή τους σε βαθμό Minimum Viable Product (MVP) ή και επιχειρησιακές λύσεις για τον τομέα του fintech.