ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Θεαματική επιτυχία για το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ

Θεαματική επιτυχία για το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ

Θεαματική επιτυχία σημείωσε το 1ο μεγάλο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στο STAR SPORT CLUB στη Βούλα, στο πλαίσιο μιας δέσμης μεγάλων πρωτοβουλιών του προέδρου του ομίλου, κ. Σοφοκλή Ξυνή, για την ανάδειξη και ενίσχυση του δίπολου «Αθλητισμός & Εκπαίδευση», αλλά και για την στήριξη του έργου του Συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ».

«Υπέρτατος στόχος αυτής της πρωτοβουλίας μας είναι να συμβάλουμε οικονομικά στην υψηλού επιπέδου κοινωνική αποστολή που εκτελεί ο Σύλλογος ΠΙΣΤΗ για τα παιδιά που υποφέρουν από τη γνωστή ανίατη ασθένεια», υπογράμμισε ο κ. Ξυνής πριν την έναρξη των αγώνων του Τουρνουά.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ», κ. Χρήστος Βλάχος, δήλωσε σχετικά: «Ο Σύλλογος ΠΙΣΤΗ βρίσκεται από το πρωί μέχρι το βράδυ στις ογκολογικές κλινικές του ΠΑΙΔΩΝ Αγία Σοφία για να βοηθήσει τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Ευχαριστούμε θερμά τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ για τη συμβολή του στην προσπάθειά μας».

Στο πρώτο ποδοσφαιρικό τουρνουά του εκπαιδευτικού ομίλου που Ηγείται και Πρωτοπορεί στη χώρα μας από το 1957, ήρθαν αντιμέτωπες οι εξής ποδοσφαιρικές ομάδες:
- Mediterranean College Αθήνας
- Mediterranean College Μακεδονίας
- ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας
- ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά
- IEK ΞΥΝΗ Γλυφάδας
- ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Από το τουρνουά αναδείχθηκαν:
- μία πρωταθλήτρια ομάδα –το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας
- μία κυπελλούχος- το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά
- και μία ομάδα που «σήκωσε» το τιμητικό κύπελλο «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» -το Mediterranean College Αθήνας

Με την ολοκλήρωση του τουρνουά, δημιουργήθηκε η Εθνική Ομάδα Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ από τους καλύτερους παίκτες των ομάδων των φορέων του ομίλου, η οποία θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών) το Σάββατο 11 Ιουνίου, στο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, τα έσοδα από τον οποίο θα διατεθούν για τα παιδιά του Συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ» που δίνουν καθημερινά μάχη για τον καρκίνο.