ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο τέλειο και λειτουργικό σύστημα είναι το σώμα μας;

Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο τέλειο και λειτουργικό σύστημα είναι το σώμα μας;

Μην πας μακριά, μόνο στο στόμα μας αν σταθείς θα ανακαλύψεις ένα μικρό θαύμα, το σάλιο.

Το σάλιο σου είναι ένα φυσικό σύστημα άμυνας που αποτελείται από ένζυμα και πρωτεΐνες τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της ισορροπίας της μικροχλωρίδας του στόματος. Με αυτόν τον τρόπο, επωφελούνται τα ευεργετικά βακτήρια, ενώ ελέγχεται η ανεξέλεγκτη ανάπτυξη επιβλαβών, για τη στοματική υγεία, βακτηρίων. Με λίγα λόγια, το στόμα σου, με το σάλιο, είναι ένας «καλοκουρδισμένος» αυτόνομος μηχανισμός.

Δεν παραμένει τόσο «καλοκουρδισμένος» όμως για πολύ αφού αυτή η θαυματουργή αλλά ευαίσθητη ισορροπία διαταράσσεται. Δυστυχώς οι καθημερινές μας συνήθειες όπως η διατροφή και ο τρόπος ζωής που έχουμε μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία ανάμεσα σε αυτούς τους παράγοντες και να περιορίζουν την προστασία που μας προσφέρουν!

Κάπου εδώ έρχεται η Zendium! Έχει φυσική αντιβακτηριακή δράση, χρησιμοποιώντας ένζυμα και πρωτεΐνες όπως αυτά που υπάρχουν στο σάλιο μας για να αποκαταστήσει την ισορροπία στη μικροχλωρίδα της στοματικής κοιλότητας, βοηθώντας στην αποτελεσματική ενεργοποίηση των φυσικών μηχανισμών προστασίας του στόματος από επιβλαβή βακτήρια. Συνεργάζεται με λίγα λόγια με το σώμα και το σάλιο μας για το καλό μας!

Χάρη στον διαφορετικό τρόπο δράσης της, η Zendium διαφέρει και στον τρόπο που την αισθάνεσαι στο στόμα σου. Έχει ήπια σύνθεση, με ήπιο παράγοντα αφρισμού και διακριτική γεύση κι έτσι δεν αλλοιώνει την αντίληψη της γεύσης ενώ παράλληλα σέβεται τους ευαίσθητους ιστούς του στόματος. Γι αυτό η Zendium είναι αποτελεσματική αλλά ήπια ταυτόχρονα, κατάλληλη ακόμα και για εκείνους με πολύ ευαίσθητο στόμα.

Untitled

Υπάρχουν 4 διαφορετικές προτάσεις για κάθε ανάγκη: η Zendium Complete Protection για ολοκληρωμένη προστασία των δοντιών και ολόκληρης της στοματικής κοιλότητας, η Zendium Fresh για με γεύση μέντας για αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας, η Zendium Gentle Whitening που βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής λευκότητας των δοντιών και είναι απαλή με τον σμάλτο και η Zendium Sensitive, ειδικά σχεδιασμένη για όσους έχουν ευαίσθητα δόντια. Υπάρχουν και 2 παιδικές: μια για παιδιά από 1-6 ετών για προστασία και ενδυνάμωση των νεογιλών δοντιών και μια για παιδιά από 7 ετών και πάνω που προστατεύει τα νέα, μόνιμα δόντια.

Η σειρά ολοκληρώνεται από το στοματικό διάλυμα Zendium που δεν περιέχει οινόπνευμα αλλά ένζυμα και πρωτεΐνες και 4 κωδικούς οδοντόβουρτσες για να βρείτε την δική σας.

Αναζητήστε την στα καταστήματα!