ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα Public «50άρησαν» με νέο κατάστημα στο Ρέθυμνο

Τα Public «50άρησαν» με νέο κατάστημα στο Ρέθυμνο

Το 50ο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, Public ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Το νέο τριώροφο κατάστημα των Public, μέλος του ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, έχει συνολική έκταση 780 τ.μ. και βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης του Ρεθύμνου, στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

Το δίκτυο Public ξεκίνησε το 2005 με 1 κατάστημα και 51 εργαζόμενους στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης, ενώ μετά από 10 χρόνια έχει φθάσει να συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εμπορικές αλυσίδες της χώρας με περισσότερους από 1650 εργαζόμενους στο δυναμικό τους.

Ο διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας καταστημάτων Public, Χρήστος Καλογεράκης, σημείωσε: «Στόχος μας είναι η άρτια εξυπηρέτηση του Έλληνα καταναλωτή σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Το νέο κατάστημα στο Ρέθυμνο έρχεται να ενισχύσει την παρουσία μας στην κρητική αγορά στην οποία πλέον αριθμούμε 3 καταστήματα. Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση που δημιουργεί 25 νέες θέσεις εργασίας στηρίζοντας την τοπική κοινωνία».

Σχετικές ειδήσεις