ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιστροφή στα θρανία με την πινελιά της Vivechrom

Επιστροφή στα θρανία με την πινελιά της Vivechrom

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χρωμάτων και μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, συνεχίζει τις δράσεις με κοινωνικό πρόσημο δίνοντας μια ευχάριστη νότα χρώματος στις ζωές χιλιάδων παιδιών.

Η Vivechrom, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συνέβαλε στη βελτίωση και αναβάθμιση τεσσάρων ιδρυμάτων και σχολικών κτιρίων με την προσφορά των χρωμάτων για τις απαραίτητες βελτιωτικές και επισκευαστικές εργασίες, χαρίζοντας στους μαθητές ένα όμορφο, φιλικό και ασφαλές σχολικό περιβάλλον, πριν χτυπήσει το κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά.

Η εταιρεία προσέφερε χρώματα για τη βελτίωση των εξωτερικών όψεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Κοζάνης, το οποίο μετά από 22 χρόνια που παρέμενε ασυντήρητο, απέκτησε όψη ανανέωσης και φρεσκάδας, σε ζωηρές αποχρώσεις, και είναι πλέον πανέτοιμο να υποδεχτεί τους μικρούς μαθητές. Αντίστοιχα, στήριξε τις εργασίες ανακαίνισης του Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου Θηλέων στο Χαϊδάρι και της Στέγης Ανήλικων Εφήβων Σύρου.

Παράλληλα, η εταιρεία αποφάσισε να στηρίξει την πρωτοβουλία που ανέλαβαν οι κάτοικοι του χωριού Ράχες στη Μεσσηνία, για την ουσιαστική αξιοποίηση του παλαιού Δημοτικού Σχολείου του χωριού και του περιβάλλοντα χώρου με απώτερο στόχο τη διαμόρφωσή του σε Δημιουργικό Εργαστήρι. Στο πλαίσιο αυτό, η Vivechrom προσφέρει τα χρώματα για την ανακαίνιση του χώρου, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός φιλόξενου και φωτεινού πλέον εργαστηρίου, όπου τα παιδιά του χωριού θα έχουν τη δυνατότητα να απασχολούνται δημιουργικά και να σκορπίζουν χαμόγελα χαράς.

Με τη συμβολή της Vivechrom η νέα σχολική χρονιά που μόλις ξεκίνησε προσφέρει σε δεκάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς φιλόξενους, βελτιωμένους και λειτουργικούς χώρους διδασκαλίας και φιλοξενίας. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή του έτους η εταιρεία έχει στηρίξει 12 σχολικές μονάδες και οργανισμούς προστασίας του παιδιού τόσο στην Αττική όσο και στην Περιφέρεια.

Η Vivechrom σταθερά προσανατολισμένη στην κατεύθυνση της αφιλοκερδούς προσφοράς, θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στο κοινωνικό σύνολο στηρίζοντας δράσεις που έχουν ως στόχο τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινότητας που θα φωτίζει με χρώμα τις ζωές των ανθρώπων.

Σχετικές ειδήσεις