ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περιεχόμενο όποτε το θες με το Nova On Demand

Περιεχόμενο όποτε το θες με το Nova On Demand

Τη νέα της υπηρεσία Nova On Demand που προσφέρει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της Nova να παρακολουθούν όποτε επιθυμούν το περιεχόμενο των καναλιών του μπουκέτου παρουσίασε η Nova.

Όπως σημείωσαν τα στελέχη της εταιρείας, η νέα υπηρεσία έρχεται να καλύψει μία ανάγκη που υπάρχει πλέον καθώς οι συνδρομητές θέλουν να βλέπουν το περιεχόμενο που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή.

H υπηρεσία απευθύνεται προς το παρόν στους συδρομητές Nova3play, δηλαδή ο συνδρομητής θα πρέπει να έχει και σύνδεση στο Internet μέσω της Nova. Οι συνδρομητές συνδέουν τον Novabox αποκωδικοποιητή τους στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια μπορούν να επιλέξουν είτε να παρακολουθούν μέσω δορυφόρου το περιεχόμενο των καναλιών της Nova είτε να επιλέξουν “on demand” στον μενού και να παρακολουθήσουν μέσω Internet ότι αυτοί θέλουν και όσες φορές το θέλουν. Η σύνδεση του αποκωδικοποιητή με τον router γίνεται με τη χρήση καλωδίου Ethernet είτε αξιοποιώντας την τεχνολογία Powerline, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η μίνιμουμ πραγματική ταχύτητα σύνδεσης που απαιτείται είναι τα 4 Mbps.

Το περιεχόμενο που παρέχεται περιλαμβάνει πρακτικά όλες τις ταινίες και τις σειρές όπως και ντοκιμαντέρ και ψυχαγωγικά shows που προβάλλονται από τα κανάλια της Nova, ενώ δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση. Το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο αμέσως μετά την πρώτη προβολή του για ένα χρονικό διάστημα που μπορεί να φθάσει ακόμη και τους 5 μήνες. Επιπλέον, η υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης ανά τίτλο, συντελεστές και ημερομηνία, προκειμένου οι συνδρομητές Nova3play να μπορούν να βρίσκουν πάντα αυτό που θέλουν καθώς και προτάσεις για ταινίες και σειρές από τη Nova.

Σημειωτέον πως η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στην πλατφόρμα Nova Go.

Επίσης, η Nova παρουσίασε το περιεχόμενο της νέας σεζόν στα κινηματογραφικά κανάλια της πλατφόρμας που περιλαμβάνει οσκαρικές πρεμιέρες, επικά blockbusters και σειρές που κάνουν τη διαφορά μέσα από 4 κανάλια υψηλής ευκρίνειας.

Αυτή τη σεζόν δίπλα στις δημοφιλείς σειρές «Blindspot», «Timeless», «NCIS» και «Gommorah», ήρθαν να προστεθούν νέες σειρές, όπως τα «Westworld» και «Divorce» της HBO, καθώς και η τηλεοπτική μεταφορά της γνωστής αστυνομικής σειράς ταινιών «Lethal Weapon». Το 2017 έρχεται ο 7ος κύκλος του «Game of Thrones» ταυτόχρονα με την Αμερική και σε ελληνικούς υπότιτλους, αλλά και οι νέοι κύκλοι των σειρών «Black Sails», «The Knick», «Silicon Valley», «The Leftovers» και «1993».

Σχετικές ειδήσεις