ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δυναμική παρουσία της ELECTROLUX ΕΛΛΑΣ στην έκθεση «Thanks to Tech» της Κωτσόβολος

Δυναμική παρουσία της ELECTROLUX ΕΛΛΑΣ στην έκθεση «Thanks to Tech» της Κωτσόβολος

Η ELECTROLUX ΕΛΛΑΣ συμμετέχει στην έκθεση τεχνολογίας “Thanks to Tech” που οργανώνει η Κωτσόβολος, παρουσιάζοντας στο ελληνικό κοινό μερικά από τα πιο καινοτόμα προϊόντα που διαθέτει και θα σας μεταφέρουν στο μέλλον!

Η έκθεση τεχνολογίας θα είναι ανοιχτή προς το κοινό στις 11-12-13/11 & 18-19-20/11 με ελεύθερη είσοδο στον 4ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου, The Mall Athens. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν σε ένα χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας και να ζήσουν μια μοναδική τεχνολογική εμπειρία!

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το μοναδικό πλυντήριο πιάτων ComfortLift, το πρώτο στον κόσμο με το μοναδικό σύστημα ανύψωσης του κάτω καλαθιού που κάνει το γέμισμα και άδειασμα της συσκευής πανεύκολο.

Στην μοναδική έκθεση τεχνολογίας, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν το φούρνο της AEG ProCombi Plus με λειτουργία SousVide καθώς και την επαγωγική εστία Infinite με τη λειτουργία γέφυρας.
Από την έκθεση δε θα μπορούσε να λείπει το πλυντήριο – στεγνωτήριο με τεχνολογία HeatPump και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση.

Έκθεση “Thanks to Tech”
4ος όροφος του The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Σταθμός Ηλεκτρικού & Προαστιακού Σιδηροδρόμου «Νερατζιώτισσα»
Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Παρασκευή 11, Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016
Παρασκευή 18, Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016
Ώρες:11.00 - 22.00.

Σχετικά με την έκθεση ”Thanks to Tech”
Η Κωτσόβολος διοργανώνει τη μοναδική έκθεση τεχνολογίας, “Thanks to Tech” στον 4ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου, The Mall Athens, σε έναν χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων. Ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας παρουσιάζονται και προσφέρουν μια μοναδική τεχνολογική εμπειρία. Πάνω από 40 συσκευές του μέλλοντος, κάποιες από τις οποίες παρουσιάστηκαν πρόσφατα στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας (IFA) και δεν κυκλοφορούν ακόμη στην Ευρωπαϊκή αγορά, παρουσιάζονται στην έκθεση “Thanks to Tech” και περιμένουν το κοινό να τις ανακαλύψει. Η έκθεση θα προσφέρει στους επισκέπτες μια σειρά από διαδράσεις, που θα τον φέρουν ακόμα πιο κοντά στην τεχνολογία. Έτσι, όλοι θα μπορούν να ζήσουν μια δυνατή εμπειρία εικονικής πραγματικότητας μέσα από ένα VR Headset, ενώ με μία ειδική εφαρμογή και πρωταγωνιστές τα smartphones θα μπορούν να γεμίσουν τους τοίχους σχέδια και χρώματα με ένα απλό scroll στην οθόνη τους. Στην κατηγορία του gaming, οι λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών δεν θα μπορούν να ξεκολλήσουν από τη νέα μάσκα εικονικής πραγματικότητας που κάνει τον παίκτη να «μπαίνει» ο ίδιος στο επίκεντρο της δράσης, ξεπερνώντας τα όρια και ανακαλύπτοντας μέρη που δεν είχε ξαναβρεθεί ποτέ! Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τα Hololens και θα τους παρουσιαστούν άλλες διαστάσεις στο περιβάλλον που ήδη βλέπουν. Τέλος, θα μπορούν να γνωρίσουν την πλατφόρμα του KODE, της πρώτης e-learning πλατφόρμας εκμάθησης κώδικα στα Ελληνικά, που δημιουργήθηκε από την Κωτσόβολος σε συνεργασία με το BCA College.

Σχετικά με το Electrolux Group: H Electrolux είναι διεθνώς ηγέτιδα στις οικιακές συσκευές που βασίζονται στην αντίληψη των καταναλωτών και αναπτύσσονται σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες χρήστες. Προσφέρουμε προσεκτικά σχεδιασμένες, καινοτόμες λύσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, με προϊόντα όπως ψυγεία, πλυντήρια πιάτων και ρούχων, κουζίνες, ηλεκτρικές σκούπες, air condition και μικρές οικιακές συσκευές. Το Group πουλά πάνω από 50 εκατομύρια προϊόντα σε καταναλωτές σε περισσότερες από 150 αγορές κάθε χρόνο, με σήματα που εκτιμούν οι καταναλωτές όπως Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire και Electrolux Grand Cuisine. Το 2015 η Electrolux είχε πωλήσεις 124 δισεκατομμυρίων SEK και 58.000 εργαζομένους. Για περισσότερες πληροφορίες: http://group.electrolux.com

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)
Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα λειτουργεί 95 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.kotsovolos.gr/site/ , ενώ απασχολεί πάνω από 2.000 εργαζόμενους.
Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.
Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:
 Facebook - www.facebook.com/Kotsovolos
 Twitter - https://twitter.com/KotsovolosOn
 You Tube - http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece
 Google Plus - https://plus.google.com/116092004640999302663#116092004640999302663/posts
 Instagram - https://www.instagram.com/kotsovolos_greece/
Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/