ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μια ευχή και μια ιστορία #apoagapi

Μια ευχή και μια ιστορία #apoagapi

Ποια είναι η δική σου ευχή; Ένα όνειρο που θέλεις να πραγματοποιήσεις, αλλά οι περιστάσεις δεν στο επιτρέπουν; Όλοι κάνουμε ευχές καθημερινά, οι οποίες συχνά μοιάζουν άπιαστες, όμως κάποιες φορές δεν είναι! Κάποιες φορές μία μόνο μια ευχή αρκεί. Η ιστορία της Ειρήνης είναι η ζωντανή απόδειξη!

Η Ειρήνη Δαρμή είναι η μητέρα ενός 12χρονου αγοριού, του Μάνου. Μία σύγχρονη μητέρα που όπως χιλιάδες ακόμη μητέρες προσπαθεί να συνδυάσει τα πάντα και να μην στερήσει από τον Μάνο τίποτα. Κυρίως να μην του στερήσει στιγμές! Το όνειρο του μικρού είναι να γίνει ποδοσφαιριστής και φαίνεται να τα καταφέρνει πολύ καλά. Είναι ο μικρότερος παίκτης του Αθλητικού Ομίλου της Αγίας Παρασκευής και το φετινό καλοκαίρι θα έπαιρνε μέρος με την ομάδα του στο μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου για νέους, στο Gothia Cup. Και φυσικά η Ειρήνη ήθελε να είναι εκεί.

001

Η Ειρήνη ήταν πάντα η πιο πιστή θαυμάστριά του. Δίπλα του στις πρώτες μπαλιές, τους πρώτους αγώνες και τις πρώτες επιτυχίες. Ο μικρός της Μάνος, μόλις 12 ετών, θα επιχειρούσε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, στο Γκέντενμποργκ της Σουηδίας, για το πρώτο του «διεθνές» πρωτάθλημα. Δυστυχώς όμως, η Ειρήνη δεν θα μπορούσε να είναι εκεί, να τον συνοδεύσει και να τον καμαρώσει στους αγώνες του... εκτός Ελλάδος. Οι συνθήκες δεν της το επέτρεπαν και ήξερε ότι ο μόνος τρόπος να είναι κοντά του ήταν με τη σκέψη της και την αγάπη της. Αυτό του είπε και τη στιγμή του αποχωρισμού, όταν ο Μάνος την ρώτησε αν θα έρθει μαζί του λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Η Amita όμως τους επιφύλασσε μία όμορφη έκπληξη!

Όταν το όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Η Ειρήνη δήλωσε την «πρώτη φορά» του γιου της που δεν ήθελε να χάσει στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα www.apoagapi.gr. Και η Amita, κατανοώντας πόσο σημαντικό ήταν για την Ειρήνη να βρεθεί δίπλα στον Μάνο, να τον στηρίξει σε κάθε του βήμα και να καταπραϋνει την αγωνία πριν τα ματς, «έδωσε ζωή» στην ευχή της, όπως έχει κάνει για πολλές ακόμη μητέρες, πραγματοποιώντας τις μεγάλες επιθυμίες τους.

Τέσερις ώρες μετά την πτήση του Μάνου η Ειρήνη πέταξε για τον ίδιο προορισμό. Για δύο ολόκληρες ημέρες δεν μίλησε με τον Μάνο για να μην χαλάσει η έκπληξη. Ο πατέρας του τον καθησύχαζε από την Αθήνα λέγοντάς του πως η μαμά έχει πολλή δουλειά και χαλασμένο κινητό. Με τη βοήθεια του προπονητή του Μάνου, η Ειρήνη βρέθηκε στο γήπεδο λίγα λεπτά πριν τον πρώτο μεγάλο αγώνα και εκείνος έτρεξε έκπληκτος στην αγκαλιά της μόλις την είδε ξαφνικά μπροστά του! Όλα είχαν γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα και ο μικρός δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Γκολ, χειροκροτήματα, νίκες και ήττες ακολούθησαν στα επόμενα παιχνίδια... Η Ειρήνη ήταν εκεί στον πρώτο αλλά και στους επόμενους αγώνες του τουρνουά. Καμάρωνε τον Μάνο από τις κερκίδες και εκείνος έδινε τον καλύτερο του εαυτό, έπαιζε με πάθος και έπαιρνε δύναμη από την παρουσία της.

002

Ήταν ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ! «Χάρηκα τόσο πολύ που το έζησα όλο αυτό γιατί έχει μεγαλώσει και θα αρχίσει να φεύγει πια μακριά μου», εκμυστηρεύθηκε η Ειρήνη.

003

Χάρη στην Amita κατάφερε να θαυμάσει τους πρώτους αγώνες του γιου της στο εξωτερικό και να τον συντροφεύσει στο μεγάλο του κατόρθωμα. Οι επόμενες αντίστοιχες προκλήσεις μπορεί να τον βρουν μαζί της ή μόνο του… Όμως η Ειρήνη, όπως όλες οι μητέρες, ξέρει ότι πίσω από κάθε πρώτη φορά του παιδιού της θα είναι πάντα εκείνη. Είναι, δεν είναι «εκεί». Απολαύστε στο www.apoagapi.gr τις συγκινητικές ιστορίες πολλών ακόμα μαμάδων που κατέθεσαν τις ευχές τους, τις είδαν να βγαίνουν αληθινές και θυμήθηκαν ότι «πίσω από κάθε σημαντική στιγμή του παιδιού σου, #‎eisaipantaesy! Είσαι δεν είσαι εκεί»‬‬‬‬‬‬‬‬‬.

Δείτε το βίντεο της Ειρήνης και του Μάνου:

Σχετικές ειδήσεις