ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όλες οι οικογένειες χρειάζονται… λίγο σπίτι ακόμα

Όλες οι οικογένειες χρειάζονται… λίγο σπίτι ακόμα

Πόσο ποιοτικό χρόνο περνάτε με την οικογένειά σας; Πόσο χρόνο μένετε στο σπίτι μαζί τους; Πόσο απολαμβάνετε τις στιγμές που σας ενώνουν και σας φέρνουν πιο κοντά; Η εστία είναι ο χώρος που επικοινωνούμε, συνομιλούμε, απολαμβάνουμε την παρέα και αγκαλιάζουμε τους αγαπημένους μας.

Της Σοφίας Μαυραντζά

Πόσες φορές δεν ευχηθήκατε να είχατε χρόνο για λίγο σπίτι ακόμα; Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, παρουσίασε τη νέα της καμπάνια #ligospitiakoma, σε μία μοναδική εκδήλωση, ενώ όσοι έδωσαν το «παρών» είχαν την ευκαιρία, να αναπολήσουν όλες εκείνες τις στιγμές που θα ήθελαν να κρατήσουν λίγο ακόμα! Στιγμές, σαν εκείνες που θέλετε να χουζουρέψεις στο κρεβάτι λίγο ακόμα ή εκείνες που θέλεις να κάτσεις λίγο ακόμα στον καναπέ κι ας κλείνουν τα μάτια σου!

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο life coach Δημήτρης Τσέλιος, αναφέρθηκε στο πώς μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα τον χρόνο μας για #ligospitiakoma, ενώ εξειδικευμένοι διακοσμητές της ΙΚΕΑ έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για να ανανεώσουμε το σπίτι μας, δημιουργώντας ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα!

Ikea 1

Γιατί κάθε μέρα θέλουμε #ligospitiakoma.

Δείτε το βίντεο κι ανακαλύψτε όλες αυτές τις στιγμές που σας κάνουν να θέλετε...

Σχετικές ειδήσεις