ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παράταση υποβολής συμμετοχών στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΣΔΕ

Παράταση υποβολής συμμετοχών στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΣΔΕ

Δέκα επιπλέον ημέρες θα έχουν στη διάθεσή τους οι επιχειρήσεις προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους σταΑριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας 2017του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), μετά την παράταση μέχρι την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, που δόθηκε για την υποβολή.

Οι επιχειρήσεις που κάνουν το καλό μέσω της προσφοράς στην κοινωνία

Τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας θεσμοθετήθηκαν από το Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) για πρώτη φορά το 2000 και επιβραβεύουν εκείνες τις επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες, που επέλεξαν να κάνουν το καλό μέσω της προσφοράς στην κοινωνία, στον πολιτισμό, στους νέους και στους εργαζόμενους.

0756

Στόχος της διοργάνωσης είναι να ευαισθητοποιήσει περαιτέρω επιχειρήσεις και άτομα για την θετική επίπτωση που έχει η υιοθέτηση καλών πρακτικών και η συνεισφορά σε ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

Στα Αριστεία του ΣΔΕ μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίες αναπτύσσουν προγράμματα ή δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας ανεξαρτήτως μεγέθους, είτε είναι μέλη του ΣΔΕ είτε όχι.

Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα κάθε δράσης, μικρής ή μεγάλης, τα Αριστεία 2017, διακρίνουν τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε δύο κατηγορίες: Μεγάλες Επιχειρήσεις - Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις, παρέχοντας έτσι ίσες ευκαιρίες διάκρισης.

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν

Στα φετινά Αριστεία μπορούν να συμμετέχουν για πρώτη φορά Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα και την Κύπρο ενότητα Έργο ΚοινΣΕπ. Επίσης, στη φετινή διοργάνωση, συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά ενότητα που επιβραβεύει την Καινοτομία!

0237

Το ευρύ κοινό μπορεί να ψηφίσει στην ενότητα e-Δράσεις τη δράση ή το πρόγραμμα που επιθυμεί να διακριθεί ανά κατηγορία υποψηφιότητας.

Οι συμμετοχές στα Αριστεία 2017 μπορούν να υποβάλλονται online στο www.aristia-sde.gr μέχρι τις 31 Μαρτίου μετά την παράταση που δόθηκε. Όσον αφορά στην Τελετή Απονομής, θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου, σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα!

0065

Σχετικές ειδήσεις